Grupko.rs

2.000 din za pregled dermatologa sa dermatoskopijom svih mladeža na telu u Poliklinici Gracia Medika!

Kategorije > Zdravlje
2.000 din za pregled dermatologa sa dermatoskopijom svih mladeža na telu u Poliklinici Gracia Medika!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Volite da se sunčate? Razmišljate li pri tom o štetnim zrakama? Na žalost, iako nam prija sunce može da bude jako opasno po naše zdravlje. O tome govori i podatak kako su malinge promene na koži sve učestalija pojava. Zato bi svako, barem jednom godišnje, trebao da ode na preventivnu kontrolu mladeža. Grupko misli na vaše zdravlje pa vas danas vodi na pregled mladeža na celom telu sa dermatoskopijom u poliklinici Gracia Medika! Nemojte odgađati ovaj pregled, može vam sačuvati zdravlje!

Dermoskopija je jednostavna, neinvazivna i bezbolna dijagnostička procedura pomoću koje je moguće postaviti pouzdanu dijagnozu pigmentnih promena kože, a posebno je korisna radi uočavanje melanoma i drugih benignih pigmentnih promena. Klinička pouzdanost dijagnostikovanja melanoma „golim okom“ procenjena je na 65%, a dermoskopski pregled popravlja ovu pouzdanost za 5-30%. Postupak izvođenja dermoskopskog pregleda je potpuno jednostavan i traje nekoliko minuta a preporučuje se obavljanje pregleda bar jednom godišnje.

Dobro je poznato da je zdravlje najveće bogatstvo. Bez zdravlja nema života, ljubavi, zadovoljstva, uspeha, dece...Na žalost, često o tome razmišljamo tek kada je zdravlje ozbiljno narušeno. Poliklinika Gracia Medika vas zato poziva da brigu o svom zdravlju prepustite najboljima.

Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, naša Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.

U okviru Poliklinike uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti i ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK…). Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom.

Popusti se i uživaj!


Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Pregled dermatologa i dermatoskopija svih mladeža po telu
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona, za druge osobe
 • Kada dobijete kupon potrebno je da zakažete termin pregleda
 • Za sva dodatna pitanja i obavezno zakazivanje termina: 011/3285-140 ili  060/4414-350
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
 • Radno vreme: pon-pet  7.30 - 20.30h, sub 09:00-15:00h
 • Kupon možete iskoristiti do: 31.03.2018. godine

Poliklinika Gracia Medika

 • Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka ulica), Zeleni Venac, Beograd
 • 011/328-5140 060/441-4350
 • http://graciamedika.com/
2.000 din za pregled dermatologa sa dermatoskopijom svih mladeža na telu u Poliklinici Gracia Medika!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
6000 din.
Popust
67%
Kupljeno
10 kupona
Podeli sa prijateljima!