Grupko.rs

2.000 din za 12 termina sportskog penjanja na veštačkoj steni uz nadzor trenera! Prepustite se zabavi i osetite adrenalin!

Kategorije > Sport & Zabava
2.000 din za 12 termina sportskog penjanja na veštačkoj steni uz nadzor trenera! Prepustite se zabavi i osetite adrenalin!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Istestirajte svoje granice izdržljivosti i sklonost ka drugačijim sportskim disciplinama. Koje su vaše mogućnosti? Jedan od adrenalinski disciplina koje će ispitati vaše mogućnsoti kao i fizičku spremnost i izdržljivost jeste i sportsko penjanje po veštačkoj steni Sportsko-penjačkog kluba Granit po ceni od 2.000 din za 12 termina uz asitenciju tretnera!

Penjanje, posle hodanja i trčanja spada u elementarne oblike kretanja a ranije se smatrao i jedan od načina optanka u samoj prirodi. Danas, penjanje predstavlja atraktivnu disciplinu i/ili rekreativno-sportsku aktivnost. U tom smislu služe veštačke stene koje zamenjuju prave stene a služe u cilju fizičke pripreme profesionalnih sportista ili zadovoljstvo rekreacije. 

Ovaj vid sportske discipline kojim se jedinac suočava sa preprekama koje mora savladati kako bi dostigao što veću visinu. Pored snage, tu na testu su i moć percepcije i stanje samog uma svakog pojedinca kao i moć snalažljivosti.

Bilo da je odabir ravne ili reljefne veštačke stene, pozitivno ili negativno nagnute i sl. Umeće, kordinacija pokreta onog ko se penja je od izuzetnog značaja. Penjanje na veštačkoj steni zahteva specijalnu sigurnosu opremu za penjanje, čiji je zadatak da osigura bezbednost sportiste kao i stalan nadzor isntruktora ukoliko ste pasionirani rekreativac.

Sportsko-penjački klub Granit je u saradnji sa našim sajtom odabrao ponudu kojom će vas zaintrigirati da se okiušate i u ovoj sportskoj disciplini, možda i po prvi put u životu, ali i za one kojima će to biti jedan u nizu pokušaja.

Dakle, ponudom se podrazumeva:

- 12 termina treninga sportskog penjanja na veštačkoj steni uz nadzor trenera  2.000 dinara

Termini su ponedeljkom, sredom petkom do 18-20h u OŠ „Vuk Karadžić, Takovska 41, Beograd. 

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: 12 treninga penjanja po veštačkoj steni uz nadzor trenera
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Termini su ponedeljkom, sredom i petkom od 18-20h
  • Obavezno ponesite odštampan kupon i ličnu kartu
  • Treninge vodi Viši trener sporta i rekreacije
  • Rezervacija nije potrebna
  • Telefon za sva dodatna pitanja060/4565-007
  • Lokacija: OŠ Vuk Karadžić – Takovska 41, Beograd
  • Kupon možete iskoristiti do: 31.03.2018. godine

Penjački klub Granit

2.000 din za 12 termina sportskog penjanja na veštačkoj steni uz nadzor trenera! Prepustite se zabavi i osetite adrenalin!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3500 din.
Popust
43%
Kupljeno
15 kupona
Podeli sa prijateljima!