Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu!

150 din
Vrednost:
300 din
Popust:
50%
Ušteda:
150 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 66
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu!
Napomene
  • Ponuda obuhvata DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom
  • Možete kupiti više kupona
  • Jedan kupon važi za dve porcije
  • Težina jedne korpice je 200 g
  • Radno vreme poslastičarnice je svakog dana od 8-24h
  • Obavezno ponesite odštampan kupon
  • Ponudu možete iskoristiti do 04.09.2012.godine
Firma

Poslasticarska radnja STARI GRAD

Adresa:
Zeleni venac 10, Stari grad, Beograd

Telefon:
011/ 2628-687

Komentari
Više o ponudi

U toku šetnje gradom iznenada vam je pao šečer. Kako bi bilo dobro da negde sednete da se osvežite i da pojedete koji slatkiš kako biste popravili nivo šećera u vašem organizmu, zar ne? Nema boljeg rešenja od kombinacije slatkih korpica filovanih voćem koje će vas osvežiti u bilo koje doba u ovako toplim danima i večerima. U saradnji sa poslastičarnicom “Stari grad” napravili smo ponudu koju nećete moći da “zaobiđete”. Po ceni od SVEGA 150 din dobijate DVE porcije voćnih korpica sa malinama i kivijem ukrašenih šlagom. Prava fruktozna bomba!

Ne može vas ništa sprečiti da ove tople dane provedete više napolju nego u zatvorenom prostoru, i to je normalno. Društvu zakazujete viđanje u obližnjem ili gradskom kafiću gde možete pogledati i po koju utakmicu ili meč. Uskoro se bliži i početak Olimpijskih igara i baš bi bilo glupo da društvo okupite u zatvorenom prostoru kada bolje možete uživati na otvorenom u toplom letnjem danu ili večeri sa društvom. Pored svih onih grickalica i pića, dođe trenutak kada biste pojeli i nešto slatko. Tu smo mi da vam priskočimo u pomoć ponudom koju nećete moći odbiti – voćne korpice su pravi udar šećera koji će vas držati dugo prikovane za televizijske ekrane i dati vam snagu za dalje navijanje.

A, ako rešite da u pauzama utakmice posvetite pažnju vašim dragim osobama, koje su za vreme trajanja utakmice, rešile da prošetaju i nabave po još koji odevni predmet, možete ih počastiti osveženjem, u vidu voćnjih korpica kako bi imale snage da nastave njihovu “šetnju” u trenutku kada počne drugo poluvreme utakmice.

Gradska poslastičarnica sa višedecenijskom tradicijom, smeštena u srcu Beograda, Zeleni venac 10, u kojoj ćete uživati u svim čarobnim ukusima voćnih korpica.

Ah, te voćne korpice. Njima se nikako ne može odoleti!

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (97)
590 din
Vrednost:
1.000 din
Popust:
41%
Ušteda:
410 din

590 din za 20 komada neodoljivih Princes krofnica sa čokoladom ili prah šećerom koja stižu iz radionice slatkiša – Krempro!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 6
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150516
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
490 din
Vrednost:
990 din
Popust:
51%
Ušteda:
500 din

490 din za 1,5 kg Krempita po domaćoj recepturi ILI 690 din za 1,5kg Cheesecake-a sa malinama ili 1,5kg Ledenih kocki! Na 2 ili više kupona GRATIS 200 g vanilica!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 8
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150509
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava