Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu!

150 din
Vrednost:
300 din
Popust:
50%
Ušteda:
150 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 66
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu!
Napomene
  • Ponuda obuhvata DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom
  • Možete kupiti više kupona
  • Jedan kupon važi za dve porcije
  • Težina jedne korpice je 200 g
  • Radno vreme poslastičarnice je svakog dana od 8-24h
  • Obavezno ponesite odštampan kupon
  • Ponudu možete iskoristiti do 04.09.2012.godine
Firma

Poslasticarska radnja STARI GRAD

Adresa:
Zeleni venac 10, Stari grad, Beograd

Telefon:
011/ 2628-687

Komentari
Više o ponudi

U toku šetnje gradom iznenada vam je pao šečer. Kako bi bilo dobro da negde sednete da se osvežite i da pojedete koji slatkiš kako biste popravili nivo šećera u vašem organizmu, zar ne? Nema boljeg rešenja od kombinacije slatkih korpica filovanih voćem koje će vas osvežiti u bilo koje doba u ovako toplim danima i večerima. U saradnji sa poslastičarnicom “Stari grad” napravili smo ponudu koju nećete moći da “zaobiđete”. Po ceni od SVEGA 150 din dobijate DVE porcije voćnih korpica sa malinama i kivijem ukrašenih šlagom. Prava fruktozna bomba!

Ne može vas ništa sprečiti da ove tople dane provedete više napolju nego u zatvorenom prostoru, i to je normalno. Društvu zakazujete viđanje u obližnjem ili gradskom kafiću gde možete pogledati i po koju utakmicu ili meč. Uskoro se bliži i početak Olimpijskih igara i baš bi bilo glupo da društvo okupite u zatvorenom prostoru kada bolje možete uživati na otvorenom u toplom letnjem danu ili večeri sa društvom. Pored svih onih grickalica i pića, dođe trenutak kada biste pojeli i nešto slatko. Tu smo mi da vam priskočimo u pomoć ponudom koju nećete moći odbiti – voćne korpice su pravi udar šećera koji će vas držati dugo prikovane za televizijske ekrane i dati vam snagu za dalje navijanje.

A, ako rešite da u pauzama utakmice posvetite pažnju vašim dragim osobama, koje su za vreme trajanja utakmice, rešile da prošetaju i nabave po još koji odevni predmet, možete ih počastiti osveženjem, u vidu voćnjih korpica kako bi imale snage da nastave njihovu “šetnju” u trenutku kada počne drugo poluvreme utakmice.

Gradska poslastičarnica sa višedecenijskom tradicijom, smeštena u srcu Beograda, Zeleni venac 10, u kojoj ćete uživati u svim čarobnim ukusima voćnih korpica.

Ah, te voćne korpice. Njima se nikako ne može odoleti!

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (92)
490 din
Vrednost:
990 din
Popust:
51%
Ušteda:
500 din

490 din za 1,5 kg Krempita po domaćoj recepturi ILI 690 din za 1,5kg Cheesecake-a sa malinama ili 1,5kg Ledenih kocki! Na 2 ili više kupona + GRATIS 200 g vanilica!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 26
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150404
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
850 din
Vrednost:
1.700 din
Popust:
50%
Ušteda:
850 din

850 din umesto 1.700 din za mini koktel torte raznovrsnih ukusa koji dolaze iz slatke radionice Fine Cake! Nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 7
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150404
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava