Pozovite nas: +381 11 213 7850

150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu!

150RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
300RSD
50%
50%
66
Sledeći put budite brži!
Sledeći put budite brži
150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu! 150 din umesto 300 din za DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom u poslastičarnici Stari grad na Zelenom vencu!

Više o ponudi

U toku šetnje gradom iznenada vam je pao šečer. Kako bi bilo dobro da negde sednete da se osvežite i da pojedete koji slatkiš kako biste popravili nivo šećera u vašem organizmu, zar ne? Nema boljeg rešenja od kombinacije slatkih korpica filovanih voćem koje će vas osvežiti u bilo koje doba u ovako toplim danima i večerima. U saradnji sa poslastičarnicom “Stari grad” napravili smo ponudu koju nećete moći da “zaobiđete”. Po ceni od SVEGA 150 din dobijate DVE porcije voćnih korpica sa malinama i kivijem ukrašenih šlagom. Prava fruktozna bomba!

Ne može vas ništa sprečiti da ove tople dane provedete više napolju nego u zatvorenom prostoru, i to je normalno. Društvu zakazujete viđanje u obližnjem ili gradskom kafiću gde možete pogledati i po koju utakmicu ili meč. Uskoro se bliži i početak Olimpijskih igara i baš bi bilo glupo da društvo okupite u zatvorenom prostoru kada bolje možete uživati na otvorenom u toplom letnjem danu ili večeri sa društvom. Pored svih onih grickalica i pića, dođe trenutak kada biste pojeli i nešto slatko. Tu smo mi da vam priskočimo u pomoć ponudom koju nećete moći odbiti – voćne korpice su pravi udar šećera koji će vas držati dugo prikovane za televizijske ekrane i dati vam snagu za dalje navijanje.

A, ako rešite da u pauzama utakmice posvetite pažnju vašim dragim osobama, koje su za vreme trajanja utakmice, rešile da prošetaju i nabave po još koji odevni predmet, možete ih počastiti osveženjem, u vidu voćnjih korpica kako bi imale snage da nastave njihovu “šetnju” u trenutku kada počne drugo poluvreme utakmice.

Gradska poslastičarnica sa višedecenijskom tradicijom, smeštena u srcu Beograda, Zeleni venac 10, u kojoj ćete uživati u svim čarobnim ukusima voćnih korpica.

Ah, te voćne korpice. Njima se nikako ne može odoleti!

Popusti se i uživaj!

Napomene:

  • Ponuda obuhvata DVE porcije voćnih korpica sa malinom, kivijem i šlagom
  • Možete kupiti više kupona
  • Jedan kupon važi za dve porcije
  • Težina jedne korpice je 200 g
  • Radno vreme poslastičarnice je svakog dana od 8-24h
  • Obavezno ponesite odštampan kupon
  • Ponudu možete iskoristiti do 04.09.2012.godine

Poslasticarska radnja STARI GRAD

Zeleni venac 10, Stari grad, Beograd

011/ 2628-687

Slične ponude:

15.000RSD
1.500 din za paket od 5 tretmana USISAVANJA MASNIH NASLAGA sa regije po izboru! Rezultati su vidljivi odmah! poručeno:
12
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180519
690RSD
690 din za dve porcije punjenih pilećih medaljona sa šunkom i kačkavaljem + dve domaće supe + dva deserta u Konobi Akustik na Dorćolu! poručeno:
13
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180519