Grupko.rs

Test intolerancije na 353 namirnice i kompletna analiza krvne slike!

Kategorije > Zdravlje
1490 din za test intolerancije na 353 namirnice uz kompletnu analizu krvne slike! Talija Lab na četiri lokacije - Stari grad, Mirijevo, Labudovo brdo i Zemun polje!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Screening test intolerancije na 353 namirnica
 • Kompletna analiza krvne slike
 • Talija Lab
 • Na četiri lokacije - Stari grad, Mirijevo, Labudovo brdo i Zemun polje

Posle konzumiranja hrane koja ne odgovara našem organizmu, on se buni, na različite načine: – gasovi, vraćanje želudačne kiseline kao i neprijatno podrigivanje. To može biti ozbiljan znak da moramo da ih eliminišemo iz naše ishrane. Test koji će vam otkriti namirnice koje vašem organizmu prijaju, a koje ne prijaju je screening test intolerancije na čak 353 namirnica uz laboratarorijsku analizu krvne slike u laboratoriji Talija Lab, na četiri lokacije u gradu!

Glavna razlika između alergijske reakcije na hranu i netolerancije na hranu jeste vreme koje je potrebno da bi se reakcija pojavila. Alergija izaziva trenutnu reakciju, dok netolerancija ima odloženo dejstvo, te se reakcija, u vidu određene tegobe, javlja tek kasnije, zbog čega se, često, i ne povezuje sa hranom. 

Alergijska reakcija može da bude veoma burna dok intolerancija na hranu ne ugrožava život, ali može da izmeni njegov kvalitet. Test intolerancije na hranu je test koji pokazuje kako organizam reaguje na određene namirnice i njihove nutriente, koje unosimo u vidu hrane.

Vodimo vas u laboratoriju Talija Lab, koja se nalazi na četiri lokacije u gradu:

- Drinčićeva 21, Stari grad

- Dušana Mađarčića 7, Zemun polje

- Semjuela Beketa 5, lok. 3, Mirijevo

- Serdara Janka Vukotića 1b, I sprat, Labudovo brdo

Proverite tolernaciju vašeg organizma na oko 353 namirnica koje svakodnevno unosite. Takođe, biće potrebo uraditi i laboratorijsku analizu krvi (glukoze, HDL , LDL i triglicerida) koja će dati sveobuhvatnu sliku i rezultat vašim tegobama ili preduprediti nastanak problema.

Laboratorija „Talija lab“ zahvaljujući saradnji sa mikrobiološkom laboratorijom omogućava svim svojim korisnicima i mikrobiološke pretrage. Biohemijska laboratorija je pod stručnim nadzorom mr ph Manje Mitrović, medicinskog biohemičara koja ima dugogodišnje iskustvo u laboratorijskoj dijagnostici. Kada je mikrobiološka laboratorija u pitanju, ona je pod stručnim nadzorom dr Mirjane Tošić, specijaliste mikrobiologije sa parazitologijom.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Test intolerancije na 353 namirnica uz kompletnu krvnu sliku 
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Obavezno zakazivanje telefonom u okviru radnog vremena: 011/ 334 9868
 • Radno vreme laboratorije: pon-pet od 7 -20h, sub od 8 -15h
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti do: 15.10.2018.godine

Talija Lab

1490 din za test intolerancije na 353 namirnice uz kompletnu analizu krvne slike! Talija Lab na četiri lokacije - Stari grad, Mirijevo, Labudovo brdo i Zemun polje!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
4150 din.
Popust
64%
Kupljeno
19 kupona
Podeli sa prijateljima!