Grupko.rs

12 evra za jednodnevni obilazak Andrićgrada, Drvengrada, Mokre Gore i Višegrada! Upoznajte sve lepote Srbije! Termini: 27.06.2015.

Kategorije > Putovanja
12 evra za jednodnevni obilazak Andrićgrada, Drvengrada, Mokre Gore i Višegrada! Upoznajte sve lepote Srbije! Termini: 27.06.2015.
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
Narod pamti i prepričava ono što može da shvati i što uspije da pretvori u legendu. Sve ostalo prolazi mimo njega bez dubljeg traga , sa nijemom ravnodušnošću bezimenih prirodnih pojava, ne dira njegovu maštu i ostaje u njegovom sjećanju.

Višegrad leži na reci Drini, u prostranoj kotlini, na brežuljkastim padinama koje se blago uzdižu u planine visoke preko 1000 metara. Višegradska kotlina je jedna od retkih proširenja u toku reke Drine koji se sastoji delomično od visokih klisura i planina. Na mestu gde se planine koje čine uski i duboki kanjon Drine razdvajaju u prostranu kotlinu, stoji kameni 500 godina star most s 11 lukova širokog raspona, poznatijeg svima kao "na Drini ćuprija" (roman Ive Andrića).
Termini: 27.06.2015.
Program putovanja:
 
Polazak iz Beograda u 05:30 h sa parkinga preko puta hotela Kontinental. Vožnja do Mokre Gore . Pauza za kafu i osveženje i nastavak putovanja, prelazak granice, dolazak do manastira Dobrun, obilazak manastira. Dolazak u Višegrad. Obilazak grada uz pratnju vodiča: Trg palih boraca, obilazak starog mosta, čuvene Ćuprije na Drini i spomenika Ivi Andriću, poseta Gradskoj galeriji slika, Spomen učionici Ive Andrića, kompleksu Andrićgrad, gradkse galerije,kuće Iva Andrića (samo spolja). Slobodno vreme. Fakultativni ručak u letnjoj bašti hotela Andrićev konak (bivši hotel Višegrad) s pogledom na ćupriju, ili u nekom drugom restoranu. Slobodno vreme i mogućnosti fakultativnog krstarenja brodom po reci Drini. Polazak za Beograd. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.
U cenu aranžmana su uracunati:
 
prevoz turističkim  autobusom ( AC,dvd ) 
vodic/pratilac tokom putovanja
troškove organizacaije i vođenje puta
 
U cenu aranžmana nisu uracunati:
 
indvidualni troskovi
fakultativni ručak
vožnja brodom 5 eura
putno osiguranje 130,00 din
 
Uslovi plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po prodajnom kursu Banke Intese.
Popusti se i uživaj!
Napomene ponude
  • Ponuda obuhvata: Jednodnevni izlet u Višegrad  i poseta Mokroj gori, po navedenom programu
  • Cenu u evrima (102e) uplaćujete direktno u agenciji ISKLJUČIVO uz Grupko Kupon
  • Termini: 27.06.2015.
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona za druge osobe
  • Pre kupovine kupona neophodno je kontaktirati TA Lavli Travel kako biste rezervisali vaše/a mesto/a:  011/329-09-88

Turistička agencija Lavli Travel

12 evra za jednodnevni obilazak Andrićgrada, Drvengrada, Mokre Gore i Višegrada! Upoznajte sve lepote Srbije! Termini: 27.06.2015.
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
Vaučer
Popust
Vaučer
Kupljeno
10 kupona
Podeli sa prijateljima!