Grupko.rs

100 din umesto 600 din za 1h bilijara, pikada ili stonog tenisa za do 6 osoba u Colosseum Bowling Centaru! Popust 83%

Kategorije > Sport & Zabava
100 din umesto 600 din za 1h bilijara, pikada ili stonog tenisa za do 6 osoba u Colosseum Bowling Centaru! Popust 83%
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Topli dani znaju da nas uspore, ali nemojte se predati! Grupko je rešio da vas malo prodrma i upozna sa svetom bilijara, pikada ili stonog tenisa. Ukoliko, do sada, nikada niste imali priliku/e da se bavite i rekreativno ovim sportovima, evo sjane prilike da se okušate. Imate mogućnost da birate 1h pikada ili stonog tenisa ili bilijara u Colosseum Bowling Centru po, fantastičnoj, ceni - 100 dinara!

PIKADO (eng. darts, nem. Wurfpfeilspiel) je igra u kojoj jedan ili više takmičara bacaju iz ruke male strelice (pikada, na čijim krajevima su krilca) u okruglu metu promera 45,7 cm. Meta je podeljena da delove i svaki od njih nosi određen broj bodova. Postoji nekoliko različitih načina igre, ali i različitih tabli za pikado. Najrasprostranjenija je igra sa „sat tablom“ koja je nastala u Engleskoj 1896. godine. Naziv je dobila po tome što podseća na zidni sat sa kazaljkama. Meta je pomoću koncentičnih kružnica podeljena na kružne vence (prstenove) različite širine. Radijus centralnig kruga mete a ima 0,6 cm, širina venca b je 1,5 cm, venca c 7,5 cm, venca d 0,9 cm, venca e 5,4 cm, venca f 0,9 cm, a obodnog venca 6,25 cm. Cela meta, osim kruga a i venca b je podeljena još u 20 jednakih (žuto-crnih, crno-belih ili crveno-zelenih) sektora (isečaka), označenih brojevima od 1 do 20 na obodnom vencu. Pogoci se vrednuju adekvatnim bodovima. Visoki rezultati se manje - više pravilno smenjuju sa niskim, tako da ako se cilja visok rezultat, dovoljna je mala greška i da se pogodi nizak (najveći rezultat od 20 bodova nalazi se između 5 i 1, na primer).

BILIJAR je široki pojam koji označava širok spektar igara za čije je igranje potreban sto prekriven posebnim platnom, štap (ke) i određen broj kugli. Takmičenje može biti pojedinačno („jedan na jedan“) ili u parovima. Igrači(ce) za pomeranje kugli koriste isključivo vrh štapa, prema jasno određenim pravilima. Usprkos viševekovnoj popularnosti bilijara kao omiljene zabave i razbibrige, profesionalno doba nastupilo je tek sredinom 20. veka.Osim u posebnim klubovima namenjenim igranju raznih vrsta biljara, stolovi posvećeni ne formalnoj igri, uz mnogo opuštenija pravila zastupljeni su većini kafića.

Tri su glavne podele igre, zasnovane na svojstvima stola: karambol - zajednički naziv za igre na stolu bez rupa (džepova) na kojem igrač u jednom udarcu nastoji vlastitom kuglom pogoditi protivničku i zajedničku; igre na stolovima s rupama - u ovu kategoriju spadaju popularne „osmica“ i „devetka“, kao i „desetka“, straight pool;  snooker - zasebna igra s drugačijim pravilima od već navedenih.

STONI TENIS, poznаt i kаo ping pong, je sport u kome se tаkmiče dvа (ili četiri) igrаčа koji lopticu udаrаju reketom nа stolu zа stoni tenis. Dimenzije stolа su 2,74 x 1,525 m, stol je visok 76 cm. Dvije polovine stolа dijeli mrežа visokа 15,25 cm kojа viri (produžаvа se) s obje strаne stolа zа 15,25 cm. Po stаrim prаvilimа igrаlo se do 21 poen, а svаki igrаč je servirаo zа redom 5 putа. Dаnаs se igrа do 11 poenа, zа redom se servirа dvа putа, pа je igrа postаlа bržа i zаnimljivijа. Igrа se nа tri dobijenа setа, do 11. Rаzlikа morа dа bude dvа poenа, 11:9 ili 12:10... i tаko dok se ne postigne dvа poenа rаzlike.Izmjenаmа prаvilа je tаkođe lopticа povećаnа s 38 nа 40 mm i otežаnа - s 2,5 nа 2,7 grаmа.

Od prvog dana, kada je počeo sa radom, Colosseum Bowling Centar je uspeo da zainteresuje veliki broj ljubitelja kuglanja. Naši stalni igrači su, pored uvaženih ambasadora, konzula i drugih predstavnika diplomatskog kora, i poznati muzičari, umetnici, sportisti i uspešni poslovnih ljudi, timovi koje čine kolege sa fakulteta, iz škole, kao i “društva iz kraja”.

Colosseum Bowling Centar raspolaže sa 10 najsavremenijih staza. Kompletnu ugrađenu tehnologiju proizveo je i ugradio Nemački "FUNK".  

Odabetire disciplinu i uživajte sami ili u društvu!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: 1h bilijara ili pikada ili stonog tenisa
  • Termin odlaska je potrebno unapred zakazati: 065/3888-888
  • Ukoliko niste u mogućnsoti da odete u zakzanom terminu, oabvezno otkažite dan ranije jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
  • Radno vreme: Pon-Pet 16 -01h i Sub-Ned 11-01h
  • Kupon možete iskoristiti do: 13.06.2015.godine

Colloseum Bowling centar

100 din umesto 600 din za 1h bilijara, pikada ili stonog tenisa za do 6 osoba u Colosseum Bowling Centaru! Popust 83%
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
600 din.
Popust
83%
Kupljeno
130 kupona
Podeli sa prijateljima!