Grupko.rs

1.950 din za kombinovani paket od 5 tretmana ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom, presoterapije i RT liftinga tela! Popust 92%

Kategorije > Kozmetički saloni
1.950 din za kombinovani paket od 5 tretmana ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom, presoterapije i RT liftinga tela! Popust 92%
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Iz iskustva znamo da je najveći problem našim damama da odaberu tretman koji je namenjen rešavanju baš njihovog problema i sa kojim će za kratko vreme postići najbolje rezulte. Puno je opcija ali malo pravilno odabranih. Kako ne bi mučile sebe razmišljanjima koji tretman je namenjen za skidanje stomačića sa stomaka, podizanje guze ili zatezanje kože na butinama, predlažemo da se okrenete profesionalcima i pomoć potražte na pravom mestu. U okviru današnje ponude možete izabrati paket od 5 tremana napravljen isključivo prema vašim potrebama, a uz pregled i konstultacije fizioterapeuta! Jesmo vam rekli da ostvarujete pritom i popust od ČAK 92%? Požurite i zakažite svoj tretman na vreme! 

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada dostupnom metodom, niti dijetom, ni vežbama. To su najčešće: stomak, kukovi, butine, unutrašnji deo kolena, nadlaktice, zadnjica, itd. U okviru ove ponude, tretman podrazumeva i limfnu drenažu nakon kavitacije kako bi se raložene masnoće pravilno izbacije iz tela.

Ultrazvučna KAVITACIJA uklanja masne naslage ciljano, na tačno određenim mestima i to bez ikakvih operativnih zahvata.

Ultra zvučna kavitacija je tretman kojim se masne naslage tretiraju fokusiranim ultrazvučnim talasom. Tokom tretmana dolazi do bezbolnog topljenja masnog tkiva a da pritom ne postoji opasnost da se isti efekat pojavi i na drugim tkivima. Sadržaj masnih ćelija razlaže se na jednostavnije forme koje sam organizam može vrlo lako da upotrebi. Ukoliko se ispoštuje pravilna procedura može se očekivati da gubitak masnih naslaga na stomaku bude 1-4 cm po tretmanu, a na butini 1-2,5 cm.

PRESOTRAPIJA 

Tretman koji se izvodi na način gde se koristi kompresovani vazduh za masažu, a rezultati koji se postižu su: redukcija masti – celulita, poboljšava se mikrocirkulacija, tonus kože a takođe bitan podatak da se ovim tretmanom sprečava pojava proširenih vena. Može da se sagori i do 600 kalorija za samo jedan odrađen tretman. Sam tretman ima, tz. produženo dejstvo – t.j. nakon završenog tretmana pa u narednih 48 sati i dalje se u organizmu odvijaju stimulirani procesi i izbacuje se višak  vode i masnoće iz celokupnog organizma.Tretman je pogodan za ponavljanje iz dana u dan ili tri puta nedeljno,a prvi rezultati su vidljivi već posle prvog odrađenog tretmana. Sam tretman je bezbedan i ne postoje neželjene posledice. Ovaj tretman je izuzetno pogodan za osobe koje imaju problem zadržavanja vode u organizmu ali i kod opšte detoksikacije organizma.

Tretmanom se tretira celo telo, traje oko 30 minuta i veoma je prijatan. Za samo 8 tretmana moguće je izgubiti i do 4 kg. Važno je napomenuti da za ovaj tretman nema kontraindikacije.

RADIOTALASNI LIFTING TELA 

najefikasniji, NEHIRURŠKI,  tretman za podmladjivanje kože tela. Služi za zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, potpuno bezbolan i NE ZAHTEVA nijednu formu anestezije. Za održavanje mladalačkog izgleda izuzetno je bitno prisutvo kolagena i elastina u koži, čije se stvaranje smanjuje već od dvadesetpetet godine kada koža počinje da se opušta. Radiotalasni lifting tretman funkcioniše po principu dejstva toplotnog efekta čime izaziva sintezu stvaranja novog kolagena i elastina, što dovodi do trenutnog zatezanja kože. Rezultat je vidljiv već nakon prvog odrađenog tretmana, a svaki sledeći tretman samo poboljšava i povećava efekat zatezanja.

Dugotrajni rezultati se postižu serijom od 3-6 tretmana, naravno u zavisnsoti od stanja vaše kože, u vremenskom razmaku od 10 dana do 2 nedelje, zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina. Za održavanje postignutog efekta preporučuje se jedan tretman na 2 meseca.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Paket od 5 tretmana od ponuđenih, na osnovu pregleda i preporuke fizioterapeuta
  • Ponuđeni tretmani su: Ultrazvučna kavitacija + limfna drenaža ili presoterapija ili radiotalasni lifting
  • Jedan kupon je za jednu osobu i pet tretmana
  • Nakon dobijenog kupona neophodno je izvršiti rezervaciju termina telefonom: 011/2404-046
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodnoje da, blagovremeno, minimum 2 dana ranije, otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do 01.07.2015. godine

Focus Fizikal

1.950 din za kombinovani paket od 5 tretmana ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom, presoterapije i RT liftinga tela! Popust 92%
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
25000 din.
Popust
92%
Kupljeno
22 kupona
Podeli sa prijateljima!