Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

1.950 din umesto 5.000 din za kompletno dubinsko pranje enterijera automobila + GRATIS pranje spolja! Da se auto sija spolja i unutra!

1.950 din
Vrednost:
5.000 din
Popust:
61%
Ušteda:
3.050 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 24
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
1.950 din umesto 5.000 din za kompletno dubinsko pranje enterijera automobila + GRATIS pranje spolja! Da se auto sija spolja i unutra! 1.950 din umesto 5.000 din za kompletno dubinsko pranje enterijera automobila + GRATIS pranje spolja! Da se auto sija spolja i unutra! 1.950 din umesto 5.000 din za kompletno dubinsko pranje enterijera automobila + GRATIS pranje spolja! Da se auto sija spolja i unutra! 1.950 din umesto 5.000 din za kompletno dubinsko pranje enterijera automobila + GRATIS pranje spolja! Da se auto sija spolja i unutra! 1.950 din umesto 5.000 din za kompletno dubinsko pranje enterijera automobila + GRATIS pranje spolja! Da se auto sija spolja i unutra!
Napomene
  • Ponuda obuhvata kompletno dubinsko pranje enterijera automobila + GRATIS pranje spoljašnjosti
  • Možete kupiti više kupona za sebe i na poklon
  • Neophodno je zakazati jedan dan ranije: 066/015-297
  • Ponudu možete iskoristiti na jednoj od dve lokacije: Triše Kaclerovića 27a ili Braće Jerković 112b
  • Sa sobom obavezno ponesite odštampan kupon
  • Ponudu možete iskoristiti u periodu od 18.08. – 18.10.2012.godine
Firma

Autoperionica DAP CAR

Adresa:
Triše Kaclerovića 27a, Beograd

Telefon:
066/015-297

Komentari
Više o ponudi

Higijena vašeg omiljenog četvorotočkaša mora biti bezprekorna svakog trenutka posebno ako isti koristite svakodnevno u private i/ili poslovne svrhe. Ne biste voleli da vas okarakterišu kao osobu koja ne vodi računa o higijeni, zar ne? Pranje kola se, nekako, uvek ostavi za onaj momenat kada postaje neizdržljivo boraviti u njemu. Ostaci hrane, neki nevažni papirići pa i ostaci od obuće znaju da za kratko vreme naprave pravi nered koji ne izgleda baš lepo a i može se javiti i neprijatan miris koji ni mirišljavo drvce ne može da neutrališe. Nemojte čekati zadnji trenutak! Grupko vam u saradnji sa autoperionicom DAP CAR nudi ovu FANTASTIČNU ponudu kompletno dubinsko pranje enterijera automobila + GRATIS pranje spoljašnjosti! Za iznos od SAMO 1.950 dinara, vašeg “ljubimca” dovedete u perfektno stanje!

Sunce nas je, već uveliko, obasjalo i više ne možete da gledate kako su vam kola prljava ili da čekate da vam kiša koje nema na vidiku, opere kola. Došlo je vreme da se vašeg “ljubimca” častite kompletnim tretmanom profesionalnog dubinskog čišćenja i da sve one male, okom nevidljive, nečistoće eliminišete iz kola kako bi vaša kola sijala i mirisala.

Više i nego dobar razlog da što pre vašeg ljubimca prepustite profesionalcima koji će poraditi na njegovom pranju i čišćenju. Poznavajući da meterološke prilike kao i insekti iz vazduha ostavljaju tragove na našim kolima, a nezvane goste, svakako ne želite, vreme je da svojeg četvorotočkaša predate u ruke profesionalnom timu ljudi u DAP CAR-u koji će vaša kola očistiti u potpunosti i vratiti vam ista u stanju kao da ste ga upravo preuzeli iz maloprodajnog salona!

Ne propustite priliku da vašem “drugaru” pružite kompeltan dubinski tretman pranja po i više nego povoljnoj ceni!

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (122)
350 din
Vrednost:
800 din
Popust:
56%
Ušteda:
450 din

350 din za EXTRA pranje kola spolja i iznutra - mazanje plastike mlekom, mazanje guma, voskiranje, parfemisanje unutrasnjosti!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 21
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150704
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
1.090 din
Vrednost:
4.500 din
Popust:
76%
Ušteda:
3.410 din

1.090 din umesto 4.500 din za dubinsko pranje unutrašnjosti automobila + kompletno pranje spoljašnjosti automobila! Popust 76%
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 20
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150718
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava