Grupko.rs

Mesec dana akvabika!

Kategorije > Sport & Zabava
1.900 din za mesec dana rekreacije uz program AQUABIC plus sa Danijelom! Na dve lokacije u gradu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Održavati fizičku kondiciju nije baš lako ali Grupko ima rešenje kako lako doći do smanjenja kilaže i zategnutog tela - plivanje, plivanje i samo plivanje! Znamo da jednoličnost može da bude dosadna, zato smo vam pripremili ponudu sa kojom nema dosade a rezultati sami dolaze - mesec dana programa AQUABIC Plus sa Danijelom!

AQUABIC plus sa Danijelom je model aerobnog vežbanja u vodi  uz muziku. Program koji je prvi put na našim prostorima stvorila i započela prof. Danijela Milenković.

Pored časova aerobika u vodi sadrži preko 15 različitih programa sa rekvizitima: Aqua Classic 1,2,3, Aqua Dynamic, Aqua Latino, Aqua Jumping, Aqua Kick Boxing, Aqua Power Fit, Aqua Mix, Aqua Choreography, Aqua Core, Aqua Fit Props

Raznovrsni časovi čine program interesantnim a suštinski još važnije  da vaša muskulatura uvek na drugačiji način bude angažovana. S obzirom na sva svojstva koja voda pruža telu i raznoliku koncepciju časova uz redovan dolazak, efekti vežbanja su brzo vidljivi.  

Kroz praćenje, analize u višegodišnjem iskustu, privatnoj praksi u  realizaciji programa AQUABIC plus sa  Danijelom, danas sa pravom tvrdimo da je ovo najbolji rekreativni program gde se za  tri nedelje urednih dolazaka već vide sjajni efekti.

Ponudu za AQUABIC plus sa Danijelom možete koristiti na sledećim lokacijama:

- O.Š. 20 Oktobar, Omladinskih brigada 138- Ponedeljak, sreda i petak od 21-22h
- Klub Royal 4 kids, Pašmanska 1, Voždovac- utorak i četvrtak 21-22h

Prof. Danijela Milenković  je diplomirala na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu kao jedna od najboljih studenata. Tokom magistarskih studija se usavršavala, stvaralac i začetnik je  AQUABIC-a u našoj zemlji. Program se deceniju i više realizuje gotovo na svim bazenima u Beogradu.

Napisala je rad za Ministarstvo za sport i omladinu na temu Aquabic-najpodobniji  program sa zdravstvenim, estetskim i psihološkim efektima za žensku populaciju. Dugogodišnji je gostujući profesor na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu, praktične i teoretske nastave iz oblasti aqua fitnesa.

Edukuje se u inostranstvu na seminarima iz oblasti aqua fitnesa. Organizovala je internacionalnu konvenciju pod nazivom Aqua & aerobic weekend, dvodnevnu prezentaciju i edukaciju svih aerobnih programa.

Poslovno,  dugogodišnja saradnja sa Agencijom za privatizaciju (organizovan Aquabic za zaposlene). Danas su njeni klijenti zaposleni u kompanijama: Coca-Cola, Com-Trade, Uniqa, Jonson & Jonson i drugim.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: 8 termina programa AQUABIC plus sa Danijelom 
  • Jedan trening traje 60 minuta
  • Možete da kupite jedan kupon za sebe i dva na poklon
  • Ponuda važi samo za NOVE ČLANOVE ili za one  osobe koji do sada nisu vežbali kod prof. Danijele
  • Akvabik plus program: O.Š. 20 Oktobar, Omladinskih brigada 138- Ponedeljak, sreda i petak od 21-22h, Klub Royal 4 kids, Pašmanska 1, Voždovac- utorak i četvrtak 21-22h
  • Nakon dobijanja kupona neophodno je najavljivanje dolaska par dana ranije na telefon: 060/622-6633
  • Kupon je neophodno da aktivirate do 21.07.2018. godine i važi mesec dana, od dana aktivacije

Aqua & Air

1.900 din za mesec dana rekreacije uz program AQUABIC plus sa Danijelom! Na dve lokacije u gradu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
4000 din.
Popust
52%
Kupljeno
14 kupona
Podeli sa prijateljima!