Grupko.rs

1.900 din za mesec dana rekreacije uz program AQUABIC plus sa Danijelom ili AQUA & THERAPY! Na tri lokacije u gradu!

Kategorije > Sport & Zabava
1.900 din za mesec dana rekreacije uz program AQUABIC plus sa Danijelom ili AQUA & THERAPY! Na tri lokacije u gradu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Održavati fizičku kondiciju nije baš lako ali Grupko ima rešenje kako lako doći do smanjenja kilaže i zategnutog tela - plivanje, plivanje i samo plivanje! Znamo da jednoličnost može da bude dosadna, zato smo vam pripremili ponudu sa kojom nema dosade a rezultati sami dolaze - mesec dana programa AQUABIC Plus sa Danijelom ili AQUA & Therapy!

AQUABIC plus sa Danijelom je model aerobnog vežbanja u vodi  uz muziku. Program koji je prvi put na našim prostorima stvorila i započela prof. Danijela Milenković.

Pored časova aerobika u vodi sadrži preko 15 različitih programa sa rekvizitima: Aqua Classic 1,2,3, Aqua Dynamic, Aqua Latino, Aqua Jumping, Aqua Kick Boxing, Aqua Power Fit, Aqua Mix, Aqua Choreography, Aqua Core, Aqua Fit Props

Raznovrsni časovi čine program interesantnim a suštinski još važnije  da vaša muskulatura uvek na drugačiji način bude angažovana. S obzirom na sva svojstva koja voda pruža telu i raznoliku koncepciju časova uz redovan dolazak, efekti vežbanja su brzo vidljivi.  

Kroz praćenje, analize u višegodišnjem iskustu, privatnoj praksi u  realizaciji programa AQUABIC plus sa  Danijelom, danas sa pravom tvrdimo da je ovo najbolji rekreativni program gde se za  tri nedelje urednih dolazaka već vide sjajni efekti.

Ponudu za AQUABIC plus sa Danijelom možete koristiti na sledećim lokacijama:

- O.Š. 20 Oktobar, Omladinskih brigada 138- Ponedeljak, sreda i petak od 21-22h
- Klub Royal 4 kids, Pašmanska 1, Voždovac- utorak i četvrtak 21-22h
- Bazen Rakovica, O.Š. Nikola Tesla, ul. Milivoja Petrovića 6 - ponedeljak i petak od 21-22h

AQUA & therapy je novi kreatorski program profesorke Danijele Milenković  koji je početkom decembra 2014 godine prvi put započela, od sada i na Novom Beogradu.

Program je umerenog intenziteta, teče u dnevnim terminima i namenjen je svima koji imaju zdravstvenih problema, problema sa kičmom, mišićima i zglobovima.

Izuzetan program gde sa povećanjem amplitude pokreta i jačanju slabih mišića otklanjamo bol u kritičmim delovima tela. Program je pogodan i za trudnice. Namenjen za muškarce i žene.

Ponudu za AQUA & Therapy možete koristiti na sledećim lokacijama:

- O.Š. 20 Oktobar, Omladinskih brigada 138 - Utorak i četvrtak od 14-15h

Klub Royal4 kids, Pašmanska 1, Voždovac - Ponedeljak i sreda od 14h

Prof. Danijela Milenković  je diplomirala na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu kao jedna od najboljih studenata. Tokom magistarskih studija se usavršavala, stvaralac i začetnik je  AQUABIC-a u našoj zemlji. Program se deceniju i više realizuje gotovo na svim bazenima u Beogradu.

Napisala je rad za Ministarstvo za sport i omladinu na temu Aquabic-najpodobniji  program sa zdravstvenim, estetskim i psihološkim efektima za žensku populaciju. Dugogodišnji je gostujući profesor na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu, praktične i teoretske nastave iz oblasti aqua fitnesa.

Edukuje se u inostranstvu na seminarima iz oblasti aqua fitnesa. Organizovala je internacionalnu konvenciju pod nazivom Aqua & aerobic weekend, dvodnevnu prezentaciju i edukaciju svih aerobnih programa.

Poslovno,  dugogodišnja saradnja sa Agencijom za privatizaciju (organizovan Aquabic za zaposlene). Danas su njeni klijenti zaposleni u kompanijama: Coca-Cola, Com-Trade, Uniqa, Jonson & Jonson i drugim.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: 8 termina programa AQUABIC plus sa Danijelom ILI AQUA&Therapy programa
  • Jedan trening traje 60 minuta
  • Možete da kupite jedan kupon za sebe i dva na poklon
  • Ponuda važi samo za NOVE ČLANOVE ili za one  osobe koji do sada nisu vežbali kod prof. Danijele
  • Akvabik plus program: O.Š. 20 Oktobar, Omladinskih brigada 138- Ponedeljak, sreda i petak od 21-22h, Klub Royal 4 kids, Pašmanska 1, Voždovac- utorak i četvrtak 21-22h, Bazen Rakovica, O.Š. Nikola Tesla, ul. Milivoja Petrovića 6 - ponedeljak i petak od 21-22h
  • Aqua &Therapy program: O.Š. 20 Oktobar, Omladinskih brigada 138- Utorak i četvrtak od 14-15h, Klub Royal4 kids, Pašmanska 1, Voždovac - Ponedeljak i sreda od 14h
  • Postoji mogućnost kombinovanja lokacija i programa
  • Nakon dobijanja kupona neophodno je najavljivanje dolaska par dana ranije na telefon: 060/622-6633
  • Kupon je neophodno da aktivirate do 10.05.2018. godine i važi mesec dana, od dana aktivacije

Aqua & Air

1.900 din za mesec dana rekreacije uz program AQUABIC plus sa Danijelom ili AQUA & THERAPY! Na tri lokacije u gradu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
4000 din.
Popust
52%
Kupljeno
25 kupona
Podeli sa prijateljima!