Grupko.rs

1.900 din za 8 termina - Aquabic plus sa Danijelom ILI Aqua & Theraphy ILI Aqua & Relax programa, na četiri lokacije u gradu!

Kategorije > Fitness
1.900 din za 8 termina - Aquabic plus sa Danijelom ILI Aqua & Theraphy ILI Aqua & Relax programa, na četiri lokacije u gradu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Dobra fizička spremnost – kondicija  nije baš lako ali Grupko ima rešenje kako lako smanjiti kilažu i zategnuti telo uz - plivanje, plivanje i samo plivanje! Znamo da jednoličnost može da bude dosadna, zato smo vam pripremili više ponuda, vi izaberite jednu kojom ćete postići željene rezultate - mesec dana vežbanja Aquabik Plus programa ili Aqua & Therapy ili Aqua & Relax trening po ceni od 1.900 dinara!

Programa vežbanja u vodi koji će vas oduševiti. To je naša definicija ponuda koje smo vam pripremili, a to su:

I PONUDA - "AQUABIC plus sa Danijelom" je model aerobnog vežbanja u vodi  uz muziku. Program koji je prvi put na našim prostorima stvorila i započela prof. Danijela Milenković.P rogram, pored časova aerobika u vodi, sadrži ičasove aqua pilatesa, aqua latino i zumbe, aqua kick boxing i spektar aqua fitnes časova sa rekvizitima za vodu. Raznovrsni časovi čine program interesantnim a suštinski još važnije  da vaša muskulatura uvek na drugačiji način bude angažovana.

S obzirom na sva svojstva koja voda pruža telu i raznoliku koncepciju časova uz redovan dolazak, efekti vežbanja su brzo vidljivi. Kroz praćenje, analize u višegodišnjem iskustu, privatnoj praksi u  realizaciji programa " AQUABIC plus sa  Danijelom", danas sa pravom tvrdimo da je ovo najbolji rekreativni program gde se za  tri nedelje urednih dolazaka već vide sjajni efekti.  Stoga i jeste slogan programa, "Dobar osećaj još bolji izgled!"

II PONUDA - "AQUA & Therapy" je novi kreatorski program profesorke Danijele Milenković  koji je početkom decembra 2014.godine prvi put započela. Program je umerenog intenziteta, teče u dnevnim terminima i namenje je svima koji imaju zdravstvenih problema, problema sa kičmom, mišićima i zglobovimaIzuzetan program gde sa povećanjem amplitude pokreta i jačanju slabih mišića otklanjamo bol u kritičmim delovima tela.Namenjen za muškarce i žene, pod sloganom "Voda , pokret i terapija!"

III PONUDA - "AQUA & Relax", novi program vežbanja u vodi. Pod sloganom - "Da stres ode od Vas, vežbaj AQUA & Relax!"

Sličan Aqua pilatesu, umeren, opuštajući program vežbanja u vodi , sa puno vežbi istezanja u vodi ali i jačanja mišića celog tela. Namenjen za muškarce i žene, poslovnom svetu, svima koji su preopterećeni ubrzanim ritmom života i pod stresom.

Profesorka Danijela Milenković  vodi i organizuje program "Aquabic plus sa Danijelom". Diplomirala je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu, kao jedna od najboljih studenata .Tokom magistarskih studija se usavršavala.Sstvaralac i začetnik je  "AQUABIC-a" u našoj zemlji. Ovaj program se više od deceniju realizuje, gotovo, na svim bazenima u Beogradu.

"Aquabic -najpodobniji  program sa zdravstvenim, estetskim i psihološkim efektima za žensku populaciju". Dugogodišnji je gostujući profesor na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu, praktične i teoretske nastave iz oblasti aqua fitnesa.

Postoji mogućnost kombinovanja programa i lokacija po dogovoru.

TERMINI:

I - "AQUABIC plus sa Danijelom"

Klub Tonus  - Zdravka Čelara 14, Ponedeljak, utorak i četvrtak od 21-22h

O.Š."20 Oktobar", Omladinskih brigada 138, 70 blok, Novi Beograd, Ponedeljak, sreda i petak od 21-22h

Klub Royal 4 kids, Pašmanska 1, Lekino brdo, Voždovac, Subota i nedelja od 21-22h

II - "AQUA & Therapy"

 Klub Tonus, Zdravka Čelara 14, Ponedeljak i sreda od 13-14h

III - "AQUA & Relax"

 O.Š "20 Oktobar", Omladinskih brigada 138, 70 blok, Novi Beograd,  Subota i nedelja od 19-20h


Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Mesec dana - 8 termina Aquabic plus  ILI Aqua & Therapy ILI Aquabic & Relax programa
  • Jedan trening traje 60 minuta
  • Termini: "AQUABIC plus sa Danijelom"- Klub Tonus  - Zdravka Čelara 14, Ponedeljak, utorak i četvrtak od 21-22h; O.Š."20 Oktobar", Omladinskih brigada 138, 70 blok, Novi Beograd, Ponedeljak, sreda i petak od 21-22h; Klub Royal 4 kids, Pašmanska 1, Lekino brdo, Voždovac, Subota i nedelja od 21-22hUtorak i četvrtak od 21.30-22.30h"AQUA & Therapy" - Klub Tonus, Zdravka Čelara 14, Ponedeljak i sreda od 13-14h"; AQUA & Relax" -  O.Š "20 Oktobar", Omladinskih brigada 138, 70 blok, Novi Beograd,  Subota i nedelja od 19-20h
  • Postoji mogućnost kombinovanja programa i lokacija po dogovoru
  • Možete da kupite jedan kupon za sebe i dva na poklon
  • Ponuda važi samo za NOVE ČLANOVE ili za one osobe koji do sada nisu vežbali kod prof. Danijele
  • Nakon dobijanja kupona neophodno je najavljivanje dolaska, par dana ranije na telefon: 060/622-6633
  • Kupon je neophodno da aktivirate do 06.07.2015.godine

Fitnes klub TONUS

1.900 din za 8 termina - Aquabic plus sa Danijelom ILI Aqua & Theraphy ILI Aqua & Relax programa, na četiri lokacije u gradu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
4000 din.
Popust
52%
Kupljeno
14 kupona
Podeli sa prijateljima!