Grupko.rs

1.890 din umesto 3.020 din za akvarijumski set: Akvarijum, Opremu i Dekoraciju za akvarijum! Uđite u svet Akvaristike!

Kategorije > PROIZVODI
1.890 din umesto 3.020 din za akvarijumski set: Akvarijum, Opremu i Dekoraciju za akvarijum! Uđite u svet Akvaristike!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Pet&Aqua svet i Grupko Vam, uz ovaj popust, omogućavaju da na jednom mestu dobijete kompletnu uslugu na polju akvaristike, izrade akvarijuma, akvarijumskog bilja i ribica, opreme i dekoracije. Kod nas, na Vidikovcu, u ulici Vidikovački venac 67a  možete naći akvarijume (ručno radjene, fabričke, 3D pozadine) svih oblika i dimenzija. 

Akvaristika je zanimljiv hobi koja omogućava sate i sate opuštanja i prijatne zabave. Pomaže nam da se svakodnevno izborimo sa konstantnim stresom u vremenu u kakvom živimo. Ljubimci kao što su akvarijumske ribice pozitivno utiču na zdravlje smanjujući lokomotornu npetost i stvaraju pozitivne efekte na decu u razvoju kao i na odrasle.

Idealno za svakoga ko do sad nije imao prilike da se susretne sa ovim lepim hobijem, jer u sklopu ove ponude dobijate sve što Vam je potrebno za početak radosti koju pruža ovaj hobi.Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da obradujete sebe ili onoga koga volite. 

AKVARIJUMSKI SET OBUHVATA:

Akvarijum – četvorougaoni ili šestougaoni akvarijum dimenzija 35x22x26cm (20l)

Filter pumpa – omogućava filtraciju vode I obogaćuje je kiseonikom što daje mogućnost za gajenje svih vrsta akvarijumskih ribica

Akvarijumski poster – dekoracija

Dve plastične akvarijumske biljke – dekoracija

Akvarijumski pesak – pogodan za sađenje biljaka

Hrana za ribice – tetra diskus (govedje srce) hrana visokog kvaliteta dace vasim ribicama potrebnu energiju, jaca imunitet I pojacava boju vasih ribica.

Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
  • Ponuda obuhvata: Akvarijumski set (akvarijum, filter pumpa, akvarijumski poster, 2 plastične akvarijumske biljke, akvarijumski pesak, hrana za ribice)
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona za sebe, kao i na poklon
  • Pre preuzimanja, obavezno kontaktirati ponuđača na tel:  060/5505272
  • Rok iskoristivosti kupona je: 19.07.2015.
  • Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, želite različit model ili imate drugačije zahteve, reklamaciju možete uputiti u skladu sa http://www.grupko.rs/sr/strana/uslovi-prodaje. Za vraćanje robe, molimo Vas da koristite adresu snabdevača upisanu na paketu koji ste dobili. Vi snosite troškove vraćanja.

Pet&Aqua svet

1.890 din umesto 3.020 din za akvarijumski set: Akvarijum, Opremu i Dekoraciju za akvarijum! Uđite u svet Akvaristike!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3020 din.
Popust
37%
Kupljeno
7 kupona
Podeli sa prijateljima!