Grupko.rs

Paket ultrazvučnih pregleda najsavremenijim aparatom!

Kategorije > Zdravlje
1.750 din za paket ultrazvučnih pregleda: abdomen, urološki i mala karlica (jajnici i materica za žene ili prostata za muškarce) najsavremenijim aparatom u ordinaciji Hrast na Vračaru!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Paket ultrazvučnih pregleda
 • Abdomen, urološki i mala karlica 
 • Matrična i linearna sonda, najsavremeni aparat Logiq S7 Expert
 • Ordinacija Hrast na Vračaru

Ultrazvuk abdomena predstavlja nezaobilazni metod u dijagnostici organa gastrointestinalnog i genitourinarnog trakta, pored laboratorijskih analiza krvi i urina. Ovim pregledom prikazuje se struktura različitih organa trbušne duplje: jetre, žučne kese, žučnih puteva, pankreasa, slezine, bubrega , nadbubrežnih žlezdi,  velikih krvnih sudova  abdomena (aorte, bubrežnih krvnih sudova...), eventualno prisustvo limfnih nodusa, slobodne tečnosti ili tečnih kolekcija, a uz uroloski ultrazvuk i ultrazvuk male karlice stice se uvid u stanje mokraćne bešike, prostate, uterusa, jajnika.

Kada raditi ovaj pregled?

Ultrazvučni pregled abdomena i male karlice treba vršiti kod sledećih simptoma:

- bol u trbuhu ili leđima

- muka, povraćanje

- nadutost

- neobjašnjivo mršavljenje

- osećaj težine

- naglo uvećanje trbuha

- povrede

- nejasna febrilna stanja.

S obzirom da se radi o jednostavnoj i bezbednoj dijagnostici, našim pacijentima savetujemo da preventivno jednom godišnje urade ultrazvuk abdomena, kako bi na vreme otkrili promene i sprečili razvoj bolesti.

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆA je ostvarenje želje jednog doktora da on i njegove koleginice doktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme.

ŠTA JE ULTRAZVUČNI PREGLED?

Ultrazvučni pregled je bezbolan, brz i jednostavan pregled, bez jonizujućeg zračenja. Traje 20-30min, nakon čega pacijent dobija izveštaj i uputstva za dalje ispitivanje i lečenje. Pregled se u dijagnostičke svrhe može ponavljati bez ikakvog rizika od oštećenja tkiva i organa.

KAKO IZGLEDA ULTRAZVUČNI PREGLED?

U toku pregleda pacijent je uglavnom u ležećem položaju, ređe u stojećem ili sedećem. Na deo tela koji se pregleda, prislanja se sonda pomoću koje lekar specijalista na ekranu ultrazvučnog aparata ima uvid u stanje organa koji se pregleda. Pregled je bezbolan.

KOJA JE KORIST A KOJI SU RIZICI ULTRAZVUČNOG PREGLEDA?

Korist je prvenstveno u brzini i tačnosti nalaza. Kontrole se mogu ponavljati koliko je potrebno, bez opasnosti od neželjenih dejstava. Rizici pregleda ne postoje.

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Paket ultrazvucnih pregleda abdomen, urološki i mala karlica (jajnici i materica za žene ili prostata za muškarce)
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Zakazivanje je obavezno na brojeve telefona: 011 2422 340 i 062 9494 009
 • Radno vreme: ponedeljak- subota 08-21h
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti do: 15.11.2018. godine

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ

1.750 din za paket ultrazvučnih pregleda: abdomen, urološki i mala karlica (jajnici i materica za žene ili prostata za muškarce) najsavremenijim aparatom u ordinaciji Hrast na Vračaru!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3500 din.
Popust
50%
Kupljeno
12 kupona
Podeli sa prijateljima!