Grupko.rs

1.490 din za Screening test intolerancije na 353 namirnica + laboratorijska analiza krvne slike, na dve lokacije, Laboratorije TALIJA Lab!

Kategorije > Zdravlje
1.490 din za Screening test intolerancije na 353 namirnica + laboratorijska analiza krvne slike, na dve lokacije, Laboratorije TALIJA Lab!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Svaka konzumacija hrane koja nema ne odgovara zna da bude veoma neprijatna – gasovi, vraćanje želudačne kiseline kao i neprijatno podriigivanje može biti ozbiljan znak da vam neke namirnice nisu poželjne u konzumaciji. Test koji će vam otkriti namirnice koje vašem organizmu prijaju a koje ne prijaju, a to je screening test intolerancije na čak 353 namirnica uz laboratarorijsku analizu krvne slike u Laboratoriji TALIJA LAB, na DVE lokacije u gradu!

Glavna razlika između alergijske reakcije na hranu i netolerancijena hranu jeste vreme koje je potrebno da bi se reakcija pojavila. Alergija izaziva trenutnu reakciju, dok netolerancija ima odloženo dejstvo, te se reakcija, u vidu određene tegobe, javlja tek kasnije, zbog čega se, često, i ne povezuje sa hranom. 

Alergijska reakcija može da bude veoma burna dok intolerancija na hranu ne ugrožava život, ali može da izmeni njegov kvalitet.

ŠTA JE ZAPRAVO TEST INTOLERACIJE NA HRANU? – To je test koji pokazuje kako organizam reaguje na određene namirnice i njihove nutriente, koje unosimo u vidu hrane.

Vodimo vas u Laboratoriju TALIJA LAB, koja se nalazi na DVE lokacije u gradu:

Talija Lab 2 - Drinčićeva 21, Stari grad

Talija Lab 1 -  Nedeljka Gvozdenovića  37/3, Bežanijska kosa

Proverite tolernaciju vašeg organizma na oko 353 namirnica koje unosimo, svakodnevno. Takođe, biće potrebo uraditi i laboratorijsku analizu krvi (glukoze, HDL , LDL i triglicerida)koja će dati sveobuhvatnu sliku i rezultat vašim tegobama ili preduprediti nastanak problema.

Laboratorija „Talija lab“ zahvaljujući saradnji sa mikrobiološkom laboratorijom omogućava svim svojim korisnicima i mikrobiološke pretrage. Biohemijska laboratorija je pod stručnim nadzorom mr ph Manje Mitrović, medicinskog biohemičara koja ima dugogodišnje iskustvo u laboratorijskoj dijagnostici. Kada je mikrobiološka laboratorija u pitanju, ona je pod stručnim nadzorom dr Mirjane Tošić, specijaliste mikrobiologije sa parazitologijom.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Test intolerancije na 353 namirnica + laboratorijska analiza krvi (glukoze, HDL , LDL i triglicerida)
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Obavezno zakazivanje telefonom u okviru radnog vremena: 011/ 334 9868
  • Radno vreme laboratorije: pon-pet od 7 -20h, sub od 8 -15h
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme, neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon tretirati da je iskorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do:  04.06.2015.godine

Talija Lab

1.490 din za Screening test intolerancije na 353 namirnica + laboratorijska analiza krvne slike, na dve lokacije, Laboratorije TALIJA Lab!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
4150 din.
Popust
64%
Kupljeno
40 kupona
Podeli sa prijateljima!