Grupko.rs

1.490 din za nadogradnju svilenih trepavica metodom 1 NA 1 ili 1.690 din za nadogradnju trepavica metodom RUSKI VOLUMEN u studiju lepote Nice!

Kategorije > Lepota & Spa
1.490 din za nadogradnju svilenih trepavica metodom 1 NA 1 ili 1.690 din za nadogradnju trepavica metodom RUSKI VOLUMEN u studiju lepote Nice!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Dobro je poznato da dugačke i guste trepavice daju na veličini samog oka, ističu je i pogled izgleda prodorniji. Postoje razni načini da vaše trepavice učinite većim ali ako nemate duge i guste trepavice onda je trud uzalud. Za sve one koji bi da povećaju volumen trepavica i naglase svoje prelepe oči ponuda studija lepote Nice je upravo ono što vama treba – Nadogradnja svilenih trepavica u tehnici „1 na 1“ po ceni od samo 1.490 dinara ili metodom „ruski volumen“ za samo 1690 din!

Prvo što nam kod drugih privuče pažnju jesu oči. Iz pogleda se mnogo toga može pročitati, a samo jedan pogled može ostaviti dubok utisak. Ali, što učiniti kada vaše oči ne govore mnogo o vama i kada vaš pogled nema originalnost? Dobro je poznata činjenica kako dugačke i guste trepavice daju oku definiciju i dubinu, čineći pogled dramatičnim i izražajnim. 

Duge, guste i prirodno uvijene trepavice san su svake žene. Nadogradnja svilenih trepavica, a Ruski volumen 2D, 3D ili 4D je nova inovativna metoda, gde vaše trepavice za kratko vreme postaju prirodno guste i zavodljive. Nadogradnja trepavica je bezbolan i opuštajući tretman. 

Nadogradnja svilenih trepavica se radi tako što se dlaka lepi na svaku pojedinačnu prirodnu trepavicu, oblik i dužina se koriguju po želji, a trajaće vam od dve do četiri sedmice, nakon čega možete da ih korigujete i uvek imate neverovatno gust i prirodan izgled trepavica..

Specifičnost ovog tretmana jeste potpuno prirodan izgled trepavicatretman nadogradnje je potpuno bezbolan, jednostavan i brz!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Nadogradnja svilenih trepavica metodom 1 na 1 ili ruski volumen
  • Jedan kupon je za jednu od ponuđenih usluga
  • Možete kupiti više kupona
  • Nakon dobijenog kupona NEOPHODNO je da zakažete termin dolaska
  • Telefon za sva dodatna pitanja i zakazivanje termina: 065/99-77-000 
  • Ukoliko niste u mogućnsoti da odete u zakazanom terminu, neophodnoje da otkažete minimum 1 dan ranije jer će se u suprotnom vaš kupon tretirati da je sikorišćen
  • Kupon možete iskoristiti do: 15.03.2018. godine

Studio lepote Nice

  • Bulevar Zorana Đinđića 68/4, Novi Beograd
  • 011/2141908 065/99-77-000
1.490 din za nadogradnju svilenih trepavica metodom 1 NA 1 ili 1.690 din za nadogradnju trepavica metodom RUSKI VOLUMEN u studiju lepote Nice!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Izaberite opciju ponude
Nadogradnja svilenih trepavica metodom 1 na 1
Nadogradnja svilenih trepavica metodom ruski volumen
Vrednost
3000 din.
Popust
50%
Kupljeno
16 kupona
Podeli sa prijateljima!