Grupko.rs

1.490 din za BALAYAGE kose + GRATIS šišanje u salonu Viktorija City!

Kategorije > Lepota & Spa
1.490 din za BALAYAGE kose + GRATIS šišanje u salonu Viktorija City!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kada su moda, stil i lepota u pitanju trendovi se stalno menjaju ili se vraćaju stari, modifikovani trendovi koji ponovo osvajaju svet. Ovog puta je to balayage. Šta je to? Balayage (bajlaž) je tehnika farbanja kose koja je danas ultra-popularna u frizerskim salonima. Ukoliko pratite modne trendove i želite da unapredite izgled svoje kose , balayage će vam pomoći da dobijete željeni izgled, neponovljivu dimenziju sa takvim prelazima između boja da ćete ostati fascinirani. A kako biste bili u trendu Grupko vas vodi u salon Viktorija City na balayage kose, a uz to dobijate i GRATS šišanje i sve to po ceni od 1.490 din!

Balayage je francuska tehnika farbanja kose koja je razvijena 70-ih godina prošlog veka i sa njom se na nesvakidašnji način vrši posvetljivanje kose. To je tehnika farbanja slobodnom rukom, bez tradicionalnih kapica ili folija kojima se rade pramenovi i posvetljivanje kose. 

Ova tehnika vam pomaže da vaša kosa dobije prirodan izgled tako što se prepliću boje od tamne – pri korenu kose do jako svetle – na krajevima kose, čineći jedinstvene prelive između boja. Kod ove tehnike farbanja postižete taj efekat da se boje tako dobro stapaju da jednostavno ne primećujete gde završava jedna i započinje druga boja. Frizerski  ekspert  koji dobro poznaje balayage tehniku vam može pomoću igre boja istaći ten, lice i podmladiti vaš izgled.

Osnovna prednost ove tehnike je potpuno prirodan izgled. Lak je za održavanje, kako raste kosa i dalje izgleda predivno, sa suptilnim prelazom između izrastka i obojene kose - nema očigledne linije kao kod ombre tehnike. Kada je nega u pitanju ista je kao i kod svake obojene kose  - koristite šampon za farbanu kosu, obavezno maske što češće i pakovanja s vremena na vreme - jer samo zdrava kosa izgleda lepo!
Salon Viktorija City nudi širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete. Upotrebom renomiranih preparata svetskih proizvođača trude se da na adekvatan način vode brigu o lepoti Vašeg tela, kose, lica.
Popusti se i uživaj!
Napomene ponude
 • Ponuda obuhvata: Balayage kose + GRATIS šišanje
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Po dobijanju kupona rezervišite vaš termin
 • Ponuda ne obuhvata korekciju, ali u slučaju da je neophodna korekcija možete kupiti još kupona
 • Potrebno je zakazivanje dan unapred na tel: 011/227 0498 i 063/7840 624
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se vaš kupon smatrati iskorišćenim
 • Radno vreme:  uto-sub 09-20h, ned-pon 09-16h
 • Rok iskoristivosti kupone je: 15.11.2017.
 • Kupon se ne može iskoristiti nakon roka iskoristivosti

Salon Victoria City

 • Nuhruova 51a/56, Novi Beograd
 • 063/393 397 011/22 70 498
1.490 din za BALAYAGE kose + GRATIS šišanje u salonu Viktorija City!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3300 din.
Popust
55%
Kupljeno
12 kupona
Podeli sa prijateljima!