Grupko.rs

1.490 din za 18 termina WORKOUT programa za zatezanje guze i stomaka ili kardio program u Fitnes studiju Iva!

Kategorije > Fitness
1.490 din za 18 termina WORKOUT programa za zatezanje guze i stomaka ili kardio program u Fitnes studiju Iva!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Danas imamo specijalne treninge za sve devojke koje vode računa o svojem izgledu i zdravlju. Tri intenzivna treninga koje će napraviti ČUDO! U Fitnes klubu Iva Fitness Studio dobijate 18 termina vežbanja jednog od ponuđena tri treninga - WORKOUT trening ili Tretning za zatezanje zadnjice i stomaka ili KARDIO program po ceni od SAMO 1.490 dinara!

Nekada je osobama teško da vežbaju ako su sami. Potrebna im je stimulacija prisustva drugih vežbača kako bi njihovo vežbanje bilo učinkovito. Znamo da je nekada teško opredeliti se na korak bavljenja fizičkom aktivnošću kada bi trebalo sami da vežbate. Podsticajni uticaj vežbanja u grupama (manjim ili većim) je veoma veliki i deluje veomapsihički stimulativno kod nekih osoba. Poznavajući ovu materiju – osmisli smo ovu vrstu ponude u kojoj će moći svako da se opredeli za fizičku aktivnost koja mu najviše odgovara i da, već posle prvog trenigna, shvati da je bavljenje nekom fizičkom aktivnošću veoma prijatno, da se osećate ispunjeni energijom, raspoloženje se podiže i sve vam se čini da je lako.

klada dođe proleće sve se budi pa i svest o toem da moramo nešto "pod hitno" da uradimo u vezi sa našim telom. Gle, čuda! Grupko ima rešenje (kao i uvek). Prave ponude za njegove dame. Pa, tako danas možete da birate jedan od tri ponuđena programa za EKSPRESNO postizanje željenih rezultata. Nije još puno ostalo do letnjih suknjica, haljinica i kupaćih kostima.

Ponudom ostvarujete pravo na 18 termina vežbanja jednog programa a u poudi su:

WORKOUT tretning

Trening za zatezanje guze i stomaka, i 

KARDIO trening

Treninzi se održavaju u poslepodnevnim terminma od pon-sub 19-22h!

Današnjom ponudom vas vodimo u „Fitnes klub – fitnes studio Iva“  gde možete vežbati sve ili samo jedan od ponuđenih treninga u toku mesec dana od dana aktivacije kupona koji mora biti do 30.09.2013.godine.  U ponudi su: pilatesa, zumbe, aerobika i Insanity program. Klub se nalazi na Zvezdari uSvetog Nikole 86 gde vas čekaju divne, nasmejane devojke uz koje će vam vežbanje biti zanimljivo i naprosto nećete moći da dočekati sledeći trening. Prijatan ambijent će učiniti vašu rekreaciju kompletnijom i zanimljivijom.

U zdravom telu, zdrav duh!

Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: 18 termina vežbanja jednog programa
  • Programi su: WORKOUT, zatezanje guze i stomaka i kardio program
  • Termini su od pon-sub 19-22h
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona na poklon
  • Nakon dobijenog kupona,neophodno je, izvršiti zakazivanje željenog termina na broj: 063/788-22-88
  • Ukoliko niste u mogućnsoti da dođete u zakazano vreme, obavezno je da,blagovremeno, otkažete u suprotnom,  kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Kupon je potrebno aktivirati do 25.05.2015.godine i traje mesec dana od dana aktivacije

Fitnes klub - Fitnes studio Iva

  • Svetog Nikole 86, Beograd
  • 063/788-22.88
1.490 din za 18 termina WORKOUT programa za zatezanje guze i stomaka ili kardio program u Fitnes studiju Iva!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2800 din.
Popust
47%
Kupljeno
24 kupona
Podeli sa prijateljima!