Grupko.rs

1.490 din umesto 3.500 za nadogradnju svilenih trepavica najsavremenijom tehnikom 1 na 1 u salonu 6 Beauty u centru grada!

Kategorije > Lepota & Spa
1.490 din umesto 3.500 za nadogradnju svilenih trepavica najsavremenijom tehnikom 1 na 1 u salonu 6 Beauty u centru grada!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Dobro je poznato da dugačke i guste trepavice daju na veličini samog oko, ističu je i pogled izgleda prodorniji. Postoje razni načini da vaše trepavice učinite većim ali ako nemate duge i guste trepavice onda je trud uzalud. Za sve one koji bi da povećaju volumen trepavica i naglase svoje prelepe oči ponuda studija lepote Dio je upravo ono što vama treba – Nadogradnja svilenih trepavica u tehnici „1 na 1“ po ceni od SAMO 1.490 dinara!

Nemojte više trošiti novce na preskupe maskare koje u promo reklamama prave ’čudotvorne trepavice’ jer to nije istina. Samo guste i duge trepavice mogu imati efekat iz reklama uz bilo koju maskaru.

Želimo da vas uputimo u jedino najsigurniji i najdugotrajniji način nadogradnje trepavica tehnikom zvanom „1 na 1“ koja podrazumeva nadogradnju na svaku vašu pojedinačnu trepavicu svilenom. Tehnika zahteva preciznost i dugotrajnost nadogradnje a traje svega 2h.

Nadogradnja trepavica metodom "1 na 1", je nova i inovativna metoda, posle koje vaše trepavice postaju prirodno guste i zavodljive. Tehnika je nastala i do sada bila dostupna isključivo u Americi, a sada zahvaljujući veštim make-up stručnjacima Studija lepote „6 Beauty“, od sada je dostupna i kod nas. Postupak predstavlja stavljanje veštačke trepavice, u ovom slučaju svilene trepavice, na svaku pojedinačnu prirodnu trepavicu, uz pomoć specijalne tehnike i vodootpornog lepka. Ona ostaje tu, dok prirodna trepavica sama ne otpadne, dakle 3-4 nedelje u zavisnosti od životnog veka vaše prirodne trepavice U toku ovog tretmana, koji traje oko 2h, trepavice se nanose potpuno bezbolno. Korekcija se vrši na 3-4 nedelje. Lepak je prirodan i ne smeta oku.

Specifičnost ovog tretmana jeste potpuno prirodan izgled trepavicatretman nadogradnje je potpuno bezbolan, jednostavan i brz!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Nadogradnja svilenih trepavica metodom 1 na 1
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Telefon za sva dodatna pitanja i zakazivanje termina korišćenja: 065/ 2134-789
  • Radno vreme salona: Pon-pet 12-20h, Sub 10-17h
  • Kupon možete iskoristiti do: 20.11.2017. godine

6 beauty salon

  • Lomina br. 14, Beograd
  • 065/ 2134-789
1.490 din umesto 3.500 za nadogradnju svilenih trepavica najsavremenijom tehnikom 1 na 1 u salonu 6 Beauty u centru grada!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3500 din.
Popust
57%
Kupljeno
12 kupona
Podeli sa prijateljima!