Grupko.rs

1.459 din za šoping u Segedinu sa posetom hangarima Hatar i Tompaker! Novogodišnja šoping groznica može da počne! Popust 58%!

Kategorije > Putovanja
1.459 din za šoping u Segedinu sa posetom hangarima Hatar i Tompaker! Novogodišnja šoping groznica može da počne! Popust 58%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Novogodišnja šoping groznica je već tu! Da li je osećate u vazduhu? Već uveliko se prave planovi kome i šta treba kupiti za novogodišnji poklon. Spiskovi mogu biti i kilometarski u zavisnosti od vaših poznanstava i vaše finansijske mogućnosti.  Grupko ima odličnu ideju – Zašto, ove godine, ne biste kupili poklone koji će biti malo drugačiji i koji se ne mogu naći u našem gradu? Ako je vaš odgovor pozitivan onda spremite kupone, novac i malu torbicu i pravac u Segedin u šoping u hangarima Hatar i Tompaker jer ćete se vratiti sa više torbi nego što ste poneli!

Segedin je grad koji se nalazi u južnom delu Mađarske na ušću reke Mureš u Tisu. Predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni grad županije Čongrad. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Takodje je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u ovom delu Evrope.

Poreklo imena grada može se dvojako objasniti : Sizget –ostrvo i mađarska reč za ugao jer se reka Tisa pod pravim uglom uliva u reku Mureš. Segedin se nalazi blizu južne granice republike Mađarske , na središtu ukrštanja važnih istorijskih puteva ... poznat je po svom Univerzitetu koji je poznat širom sveta na polju bioloških istraživanja i zahvaljujući fondovima UNESCO-o izgrađen je Zavod za biološka istraživanja..Srbi se prvi put u Segedinu spominju u vreme otomanske vladavine a najviši uspon doživljavaju u prvoj polovini XVIII veka kada je izgrađena Srpska Pravoslavna crkva u najužem delu grada...danas u Segedinu ima oko 360 Srba , što predstavlja veliku skupinu za srpku manjinu u Mađarskoj. Segedin je poznat po velikoj osunčanosti u toku godine i orijentalnom začinu koji je ovde donet u XVI veku...gradski specijaliteti su Sekelji gulaš i Pik salama.

Polazak 15.12.2012.godine

Plan putovanja:

Polazak iz Beograda u 6h sa parking ispred hotela Kontinental.

Dnevna vožnja preko Novog Sada, Subotice prema graničnom prelazu Kelebija. Nakon graničnih formalosti je predviđena pauza za šoping u hangarima ’’Hatar’’ i ’’Tompaker’’ po veoma povoljnim cenama i popustima. Nastavak puta ka Segedinu.

Po dolasku, odlazak na razgledanje grada uz pratnju vodiča: Gradska kuća, Széchenyi trg (glavni trg), Klauzál trg, Zavetna crkva sa gvozdenim “ Vratima života “, Srpska pravoslavna crkva ….Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru grada i odlazak do T.C Arkad.

Polazak za Srbiju u večernjim satima, prko graničnog prelaza Horgoš. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.
Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
  • Ponuda podarzumeva: prevoz turističkim autobusom (AC, dvd ), razgledanje razgledanje Segedina na srpskom jeziku, tehnički pratilac /vodič na srpskom jeziku, troškove organizacaije i vođenje puta
  • Ponuda ne obuhvata: fakultativni program, lične troškove putnika i obavezno putno zdrastveno osiguranje 120 din
  • Polazak iz Beograda je 15.12.2012.godine
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Pre rezervacije kupona neophodno je da  kontaktirate TA Lavli Trevel radi rezervacije mesta na telefon: 011/3290-988 ili 062/8586-221
  • Radno vreme agencije: pon-pet 9-19h, sub 9-14h
  • Ponudu možte iskoristiti 15.12.2012.godine

Turistička agencija Lavli Travel

1.459 din za šoping u Segedinu sa posetom hangarima Hatar i Tompaker! Novogodišnja šoping groznica može da počne! Popust 58%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3450 din.
Popust
58%
Kupljeno
23 kupona
Podeli sa prijateljima!