Pozovite nas: +381 11 213 7850

1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa!

1.400RSD
vrednost: poručeno: ušteda:
2.800RSD
50%
50%
55
Sledeći put budite brži!
Sledeći put budite brži
1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa! 1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa! 1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa! 1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa! 1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa!

Više o ponudi

Dobro bi bilo da malo živnete i da svoj organizam i telo razrmrdate, zar ne? Današnjom ponudom vam dajemo mogućnost da birate način koji vam najviše odgovara u cilju postizanja željenog efekta: zategnutog tela, relaksaciju opšteg organizma, unapređenje kondijcije ili želite da svoj organizam uvedete u malo agresivniji režim vežbanja! Današnja ponuda obuhvata mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa po ceni od 1.400 dinara, a na vama je da se naoružate željom i pozitivnom energijom i da uživate u svojem efektima transformacije vašeg tela!

Kako bismo vam pomogli da odaberete način treniranja, uputićemo vas u neke bitne činjenice svake od ponudom obuhvaćenog treninga.

Pilates je trening tela i uma u celini. Osnova svih vežbi je Powerhouse tj. Centar –  mišići karličnog dna, duboki mišići trupa (leđa, stomak)  u kombinaciji sa kontrolisanim i svesnim disanjem. Svi pokreti se izvode jako polako, kontrolisano i u kontinuitetu sa ciljem poboljšanja svih položaja i celokupnog držanja tela. Postoje različiti nivoi sa različitim intizitetom gde se koriste dodatni rekviziti kao što su pilates lopte, elastične trake. Metod koji karakteriše kontrola pokreta i koncentracija uma. U središtu pažnje stoji preciznost izvodjenja svake vežbe. Svaka vežba je osmišljena da istegne i ojača mišić koji izvodi kretnju, ''otvarajući'' kretnju u zglobovima i smanjujući napetost u vezivnom tkivu. Vrlo je specifičan i način disanja prilikom izvodjenja svake vežbe, koji pomaže da se usmeri energija upravo u područje tela koje izvodi kretanje, dok se ostatak tela relaksira. Metodom Pilates-a ''pogadjamo'' izrazito veliki broj dubinskih mišića zajedno, poboljšavajući tako koordinaciju pokreta i ravnotežu kao i sposobnost pravilnog držanja tela. Pilates pruža izduživanje i ravnanje svih mišića u jednu uravnoteženu celinu, i gradi snagu i izdržljivost bez izlaganja stresu kardiovaskularnog sistema. Pilates vežbe su pogodne za sve bez obzira na godine. Pilates ima podjednaku važnost kao glavni ili dodatni trening, kako za rekreativce tako i za aktivne sportiste.

Hahta Yoga - Bez obzira na to što je yoga nastala pre 5.000 godina, ona i današnjoj modernoj ženi ima mnogo toga da ponudi. Za početak, yoga povećava raspon pokreta koji pravite i smanjuje bol u mišićima a istovremeno poboljšaće vaše držanje. Ne samo da je yoga vežbanje koje vas aktivira od glave do stopala, već je vežbanje koje uključuje i duh i telo. Nakon yoga treninga osećaćete se smireno i puni energije. Hatha Yoga je drevni sistem vežbi i tehnika disanja, koji vam razvija gipkost, mišićnu snagu, pravilno držanje tela i otklanja stres vežbama relaksacije. Fitnes yoga u nasem klubu je prilagodjena potrebama savremenog čoveka i na raspolaganju imate dva nivoa treninga, početni i napredni. Vremenom cete savladati asane, različite poze, vežbe istezanja, položaje za opustanje i disanje.

Zumba fitnes program kombinuje primese latino plesova sa fitnes pokretima tako da ćete pored standardnog treninga naučiti plesne pokrete i pri tome se zabaviti uz neizbežan adrenalin koji sa sobom donosi ovakva kombinacija. Poznata krilatica zumbe je: Zabavi se vežbajući!

Kardio boksje vrlo sličan klasičnom treningu boksa. Atraktivni aerobni program koji se sastoji od pokreta iz borilačkih veština, dok ih konkretno koristite na džakovima. Pored povećanog samopouzdanja i adrenalina, otpor koji pruža džak utiče da se svi mišići iznenadjujuće brzo oblikuju dobijajući vretenasto zavidan oblik.Naučićete pokrete, udarce i njihove  kombinacije bez telesnog kontakta. Ovakva vrsta treninga radi na vašoj snazi, znatno umanjuje stres i relaksira.

Sve ove treninge možete vežbati u samom centru grada, u Kosovskoj ulici, nalazi se renomirani klub Yoga Gym 49, gde možete osetiti sve blagodeti Hatha Yoge na vaš um i telo. Vežbajte i relaksirajte se potpuno, pošto ovaj gym poseduje i privatni parking.Yoga Gym fitnes centar Beograd, zamišljen je da pomogne ljudima da vode aktivan i zdrav život. Naš jedinstveni sistem vežbi, individualnih treninga i edukativnih programa pomažu Vam da na najbolji mogući način iskoristite svoje vreme i mislite na svoje zdravlje. Yoga Gym 49 filozofija je bazirana na humanističkim i sportskim vrednostima.

Popusti se i uživaj!

Napomene:

  • Ponuda obuhvata mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa
  • Treninzi se održavaju 2 puta nedeljno
  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona za sebe i na poklon
  • Nakon dobijanja kupona neophodno je da izvršite zakazivanje prvog termina telefonom: 011/ 3229-883
  • Ponudu možete aktivirati u period od 12.08. do 12.09.2012. godine i važi mesec dana od dana aktivacije

Yoga Gym 49

Kosovska 49, Stari Grad, Beograd

011/322-9883

http://www.yoga-gym.rs/power-plate.php

Komentari ponude

No picture
lidija bozic

Komentarisano: 15.08.2012. 00:43

Koji je rok za uplatu?

Grupko gif
Grupko odgovor

Odgovorio: 15.08.2012. 10:08

Rok za uplatu je 2 dana od dana rezervacije! pozdrav ;)

No picture
lidija bozic

Komentarisano: 13.08.2012. 11:05

Postoje li popodnevni ili nocni termini za kardio boks?

Grupko gif
Grupko odgovor

Odgovorio: 13.08.2012. 15:16

Najbolje bi bilo da kontaktirate sportski centar kako bi se raspitali oko detalja i termina! pozdrav ;)

No picture
lidija bozic

Komentarisano: 13.08.2012. 11:02

Moze li na kardio-boks da ide neko ko nije u zavidnoj kondiciji?

Grupko gif
Grupko odgovor

Odgovorio: 13.08.2012. 15:21

Naravno, nedostatak kondicije nije razlog da ne krenete sa vežbanjem! Pozdrav ;)

Slične ponude:

15.000RSD
1.500 din za paket od 5 tretmana USISAVANJA MASNIH NASLAGA sa regije po izboru! Rezultati su vidljivi odmah! poručeno:
12
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180519
690RSD
690 din za dve porcije punjenih pilećih medaljona sa šunkom i kačkavaljem + dve domaće supe + dva deserta u Konobi Akustik na Dorćolu! poručeno:
13
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20180519