Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa!

1.400 din
Vrednost:
2.800 din
Popust:
50%
Ušteda:
1.400 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 55
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa! 1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa! 1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa! 1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa! 1.400 din umesto 2.800 din za mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa!
Napomene
  • Ponuda obuhvata mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa
  • Treninzi se održavaju 2 puta nedeljno
  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona za sebe i na poklon
  • Nakon dobijanja kupona neophodno je da izvršite zakazivanje prvog termina telefonom: 011/ 3229-883
  • Ponudu možete aktivirati u period od 12.08. do 12.09.2012. godine i važi mesec dana od dana aktivacije
Firma

Yoga Gym 49

Adresa:
Kosovska 49, Stari Grad, Beograd

Telefon:
011/322-9883

http://www.yoga-gym.rs/power-plate.php

Komentari (3)
Više o ponudi

Dobro bi bilo da malo živnete i da svoj organizam i telo razrmrdate, zar ne? Današnjom ponudom vam dajemo mogućnost da birate način koji vam najviše odgovara u cilju postizanja željenog efekta: zategnutog tela, relaksaciju opšteg organizma, unapređenje kondijcije ili želite da svoj organizam uvedete u malo agresivniji režim vežbanja! Današnja ponuda obuhvata mesec dana grupnog treninga po izboru: Hahta Yoga, Pilates, Zumba ili kardio boksa po ceni od 1.400 dinara, a na vama je da se naoružate željom i pozitivnom energijom i da uživate u svojem efektima transformacije vašeg tela!

Kako bismo vam pomogli da odaberete način treniranja, uputićemo vas u neke bitne činjenice svake od ponudom obuhvaćenog treninga.

Pilates je trening tela i uma u celini. Osnova svih vežbi je Powerhouse tj. Centar –  mišići karličnog dna, duboki mišići trupa (leđa, stomak)  u kombinaciji sa kontrolisanim i svesnim disanjem. Svi pokreti se izvode jako polako, kontrolisano i u kontinuitetu sa ciljem poboljšanja svih položaja i celokupnog držanja tela. Postoje različiti nivoi sa različitim intizitetom gde se koriste dodatni rekviziti kao što su pilates lopte, elastične trake. Metod koji karakteriše kontrola pokreta i koncentracija uma. U središtu pažnje stoji preciznost izvodjenja svake vežbe. Svaka vežba je osmišljena da istegne i ojača mišić koji izvodi kretnju, ''otvarajući'' kretnju u zglobovima i smanjujući napetost u vezivnom tkivu. Vrlo je specifičan i način disanja prilikom izvodjenja svake vežbe, koji pomaže da se usmeri energija upravo u područje tela koje izvodi kretanje, dok se ostatak tela relaksira. Metodom Pilates-a ''pogadjamo'' izrazito veliki broj dubinskih mišića zajedno, poboljšavajući tako koordinaciju pokreta i ravnotežu kao i sposobnost pravilnog držanja tela. Pilates pruža izduživanje i ravnanje svih mišića u jednu uravnoteženu celinu, i gradi snagu i izdržljivost bez izlaganja stresu kardiovaskularnog sistema. Pilates vežbe su pogodne za sve bez obzira na godine. Pilates ima podjednaku važnost kao glavni ili dodatni trening, kako za rekreativce tako i za aktivne sportiste.

Hahta Yoga - Bez obzira na to što je yoga nastala pre 5.000 godina, ona i današnjoj modernoj ženi ima mnogo toga da ponudi. Za početak, yoga povećava raspon pokreta koji pravite i smanjuje bol u mišićima a istovremeno poboljšaće vaše držanje. Ne samo da je yoga vežbanje koje vas aktivira od glave do stopala, već je vežbanje koje uključuje i duh i telo. Nakon yoga treninga osećaćete se smireno i puni energije. Hatha Yoga je drevni sistem vežbi i tehnika disanja, koji vam razvija gipkost, mišićnu snagu, pravilno držanje tela i otklanja stres vežbama relaksacije. Fitnes yoga u nasem klubu je prilagodjena potrebama savremenog čoveka i na raspolaganju imate dva nivoa treninga, početni i napredni. Vremenom cete savladati asane, različite poze, vežbe istezanja, položaje za opustanje i disanje.

Zumba fitnes program kombinuje primese latino plesova sa fitnes pokretima tako da ćete pored standardnog treninga naučiti plesne pokrete i pri tome se zabaviti uz neizbežan adrenalin koji sa sobom donosi ovakva kombinacija. Poznata krilatica zumbe je: Zabavi se vežbajući!

Kardio boksje vrlo sličan klasičnom treningu boksa. Atraktivni aerobni program koji se sastoji od pokreta iz borilačkih veština, dok ih konkretno koristite na džakovima. Pored povećanog samopouzdanja i adrenalina, otpor koji pruža džak utiče da se svi mišići iznenadjujuće brzo oblikuju dobijajući vretenasto zavidan oblik.Naučićete pokrete, udarce i njihove  kombinacije bez telesnog kontakta. Ovakva vrsta treninga radi na vašoj snazi, znatno umanjuje stres i relaksira.

Sve ove treninge možete vežbati u samom centru grada, u Kosovskoj ulici, nalazi se renomirani klub Yoga Gym 49, gde možete osetiti sve blagodeti Hatha Yoge na vaš um i telo. Vežbajte i relaksirajte se potpuno, pošto ovaj gym poseduje i privatni parking.Yoga Gym fitnes centar Beograd, zamišljen je da pomogne ljudima da vode aktivan i zdrav život. Naš jedinstveni sistem vežbi, individualnih treninga i edukativnih programa pomažu Vam da na najbolji mogući način iskoristite svoje vreme i mislite na svoje zdravlje. Yoga Gym 49 filozofija je bazirana na humanističkim i sportskim vrednostima.

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (119)
490 din
Vrednost:
1.700 din
Popust:
71%
Ušteda:
1.210 din

490 din umesto 1.700 din za 12 termina korišćenja teretane u Bodibilding i fitnes klubu Snažni Samson! Kakva je vaša kondicija?
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 6
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150801
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
250 din
Vrednost:
1.000 din
Popust:
75%
Ušteda:
750 din

250 din za individualni trening na Power Plate aparatu u Yoga Gym 49 u Kosovskoj ulici u centru grada! Od sada možete vežbati i u PARU!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 40
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150706
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
1.900 din
Vrednost:
4.000 din
Popust:
52%
Ušteda:
2.100 din

1.900 din za 8 termina - Aquabic plus sa Danijelom ILI Aqua & Theraphy ILI Aqua & Relax programa, na četiri lokacije u gradu!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 12
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150706
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail
690 din
Vrednost:
1.300 din
Popust:
47%
Ušteda:
610 din

690 din za mesec dana neograničenog korišćenje teretane + učlanjenje u klub + asistencija instruktora + 10 min solarijuma + GRATIS kardio (za dame)!
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 16
Možete i dalje kupovati!
Preostalo vreme
20150711
Preostalo vreme
Facebook Twitter E-mail

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava