Grupko.rs

1.290 din umesto 3.500 din za mezoterapija lica hijaluronom u salonu Beauty Concept 7th Sky! Popust 63%!

Kategorije > Kozmetički saloni
1.290 din umesto 3.500 din za mezoterapija lica hijaluronom u salonu Beauty Concept 7th Sky! Popust 63%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Na koji način, starimo to je vidljivo na našem licu, pre svega, a potom i na vratu svake osobe. Gubitak elastičnosti, pojava pigmentacija na koži. Primećujete promene na vašoj koži lica, ali kako ne znate uzrok, kako biste bili sigurni kako pravilno da reagujete. Mezolifting ili tzv. mezoterapija je efikasna medicinska i tradiconalna metoda koja se koristi u cilju podmlađivanja kože korišćenjem određenih koktela, za svako lice, posebno napravljeno, koje se aplikuje u srednji sloj kože, u cilju obezbeđivanja potrebnih minerala i susptanci koje su potrebne vašoj koži u zavisnosti od stepena oštećenosti kako bi se ona regenerisala. Sa Grupkovim kuponom u vrednosti od 1.290 dinara vodimo vas u salon „Beauty Concept 7th Sky“ na tretman PODMLAĐIVANJA  tj. tretman mezoterapije lica! Tako lako do lepšeg lica!

Mezolifting je metoda aplikacije različitih koktela, koji sadrže vitamine, minerale, amino-kiseline, Q enzime i hijaluronsku kiselinu u mezoderm (središnji sloj kože) kako bi se koži dala potrebna količina potrebnih materija kako bi se oporavila.

Mezoterapija ili Mezolifting tretman stimuliše ćelije kože, aktiviranjem njihovog metabolizma, stimuliše fibroblaste, koji povećavaju svoju produkciju kolagena i hijalurona.

Odabir i aplikacija nekog aktivnog koktela se određuje prema stanju kože dela koji se želi tretirati ovom metodom za svaku osobu jer nemamo svi isti tip kože, siti problem i naši organizmi nisu isti. Aplikacija antioksidanata, vitamina i aminokiselina u oštećenju kožu dovodi do momentalnog efekta podmlađivanja a u to ćete se uveriti i sami po završetku tretmana. Dakle, efekti su vidljivi već nakon odrađenog tretmana a najbolji efekat se vidljiv dva dana po izvršenom tretmanu a ono što je najvažnije vi se vraćate uobičajenim svakodnevnim prilikama. Najoptimalniji broj tretmana je serija od 5-6 tretmana.

Danas vas vodimo u salon „Beauty Concept 7th Sky“ koji i ima poruku da samo sebi sami, možete pomoći pa neka onda ovo bude jedan od načina da tako i bude. Salon se nalazi u Vojvode Stepe 343,na Voždovcu, gde vas očekuju iskusni kozmetičari koji će vaše lice učniti svežijim, lepšim i mlađim.

Uživajte u svojoj sigurnosti a drugi neka uživaju u vašoj lepoti!

Popusti se i uživaj!

 

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Mezoterapija lica hijaluronom 
  • Jedan kupon važi za jednu osobu i jedan tretman
  • Možete da kupite više kupona
  • Kada dobijet ekupon neophodno je da izvršite zakazivanje termina: 061 26 00 956 Ukoliko niste u mogućnsoti da odete u zakazano vreme, neophodno je da,blagovremeno – min 1 dan ranije,  otkažete, u suprotnom kupon će se tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme: pon-sub 10-20h 
  • Kupon možete iskoristiti do: 27.06.2015.godine

Beauty Concept 7th Sky

  • Vojvode Stepe 343, Voždovac, Beograd
  • 061 26 00 956
1.290 din umesto 3.500 din za mezoterapija lica hijaluronom u salonu Beauty Concept 7th Sky! Popust 63%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3500 din.
Popust
63%
Kupljeno
7 kupona
Podeli sa prijateljima!