Grupko.rs

1.250 din za noćenje, za dve osobe, u etno kompleksu Matića Avlija u Osečini ili u Gučevski Vajati na planini Gučevo! Uživajte u pravoj seoskoj idili!

Kategorije > Putovanja
1.250 din za noćenje, za dve osobe, u etno kompleksu Matića Avlija u Osečini ili u Gučevski Vajati na planini Gučevo! Uživajte u pravoj seoskoj idili!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kada ste poslednji put posetili pravo seosko domaćinsktvo sa kraja 19. veka u kome odiše duh nekih starih vremena? Ako se ne sećate, onda je pravo vreme da posetite jedno, a Grupko vam je obezbedio popust od ČAK 50% na smeštaj u etno kompleksu Matića Avija u Osečini ili u Gučevski Vajati na planini Gučevo! Uživajte u pravoj seoskoj idili!

Izlet u planine - Etno kompleks „Gučevski Vajati“ se nalazi na planini Gučevo, 4 km iznad podrinjske lepotice Banje Koviljače. Od Loznice je udaljen 10 km, Šabca 60 km, Beograda 155 km, Novog Sada 140 km. Svi koji požele da nekoliko dana predahnu od „blagodeti“ urbanog života i da se dobro odmore uz miris voćki u dozrevanju, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja, priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri- mogu zgodno i jeftino da pronađu na planini Gučevo. Gučevo, je šumovita planina koja je natkrila Banju Koviljaču s južne strane. Planina i Banja su dva nedeljiva pojma, jer se uslovljavaju i na sto načina spajaju i prožimaju. Na nadmorskoj visini od 550 m., koja nesumnjivo predstavlja raj za uživaoce u prirodnim lepotama, nalazi se Ugostiteljski kompleks „Vidikovac“. Naziv „Vidikovac“ potiče iz razloga što se na samo 80 metara od kompleksa nalazi vidikovac sa koga se pruža najlepši pogled na reku Drinu i Republiku Srpsku. U sklopu kompleksa nalazi se i etno restoran „Gučevski Vajati“, i apartmani za prenoćište. Kapacitet restorana „Gučevski Vajati“ je 50 mesta sa predivnom galerijom i otvorenom baštom sa 100 mesta.

Smeštaj gostiju može se obezbediti u tradicionalnim vajatima "Lipa", "Trešnja" i "Ruža", koji predstavljaju kombinaciju prirode i udobnosti u kojima dominira drvo, kamen, cigla. Vajat "Lipa" ima bračni krevet i poseban ležaj, TWC, SAT-TV, kuhinju, klima uređaj, vajat "Trešnja" ima francuski ležaj, TWC, SAT-TV, klima uređaj, i vajat "Ruža" ima francuski ležaj, TWC, SATV, koji zadovoljavaju potrebe savremenog turiste.

Seoski odmor - Ukoliko želite da par dana odmorite u etno/seoskom okruženju predlažemo vam  boravak u Etno kompleksu „Matića Avlija“ – Osečina. Seoski turizam Osečine svakako zauzima i izletište etno vajati za prenoćište“MATIĆA AVLIJA“, koji koji se nalazi na samo 3 km od centra Osečine, na putu Osečina- Ljubovija.

Bogatstvo poljoprivrednih domaćinstava raznim vrstama voća, posebno šljivom po čemu je centar Podgorine poznat, malinom i kupinom kao i voćnim prerađevinama od kompota, džemova, marmelada, sokova do rakije šljivovice, onda mlekom i mlečnim proizvodima, mesom, zdravom hranom, u saradnji sa tradicionalno gostoprimljivim domaćinima iz ovoga kraja, uz aktivni odmor, spektar je podgorskih potencijala i pogodnosti, što bi trebalo da bude dovoljno da zadovolji ukuse najprobirljivijih pobornika seoskog turizma koji odluče da odmor provedu u idiličnim predelima Osečine. Svakako najpoznatije za Osečinu i Podgorinu su tradicionalni “Dani šljiva” koji se održavaju u zadnjoj nedelji avgusta meseca.Na samo 3 km od pansiona “Matić” nalazi se sportsko rekreativni centar “Osečina”. U svom sastavu poseduje Halu sportova sa 450 sedišta, olimpijski bazen, mali bazen sa čistom vodom i velikim stepenom higijene.Pored toga tu je i veliki broj terena za male sportove.

Odmor za dušu i telo!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda podrazuemva: Noćenje za dve osobe, u etno kompleksu Gučevski Vajati ili Matića Avlija
  • Možete kupiti više kupona
  • Nije moguće noćenje za jednu osobu!
  • Boravak dece od 2-5 godina je besplatan
  • Boravak dece od 5-12 godina se naplaćuje u iznosu od 40% od cene kupona, na licu mesta
  • Boravak dece od 5-12 godina koji koriste poseban ležaj – doplata 80% od cene kupona, na licu mesta
  • Boravišna taksa nije uključena u ponudu i plaća se na licu mesta – stariji od 15 godina - doplata 50 din/dan; deca od 7-15 god. – 25 rsd/dan
  • Pre kupovine kupona NEOPHODNO rezervisati smeštaj: 015/875-045 ili 060/4487-977
  • Radno vreme: pon-pet 8-16h

Turistička agencija Gučevo

1.250 din za noćenje, za dve osobe, u etno kompleksu Matića Avlija u Osečini ili u Gučevski Vajati na planini Gučevo! Uživajte u pravoj seoskoj idili!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2500 din.
Popust
50%
Kupljeno
7 kupona
Podeli sa prijateljima!