Grupko.rs

Kolor dopler, ultrazvuk štitne žlezde i mekih tkiva vrata na najsavremenijem aparatu sa dve sonde!

Kategorije > Zdravlje
1.250 din za kolor dopler, ultrazvuk štitne žlezde i ultrazvuk mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde na najsavremenijem aparatu!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Kolor dopler i ultrazvuk štitne žlezde
 • Ultrazvuk mekih tkiva vrata
 • Najsavremeniji aparat sa dve sonde
 • Ordinacija Hrast dr Popović

1250 dinara za kolor dopler, ultrazvuk štitne žlezde i ultrazvuk mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde MATRIČNOM i LINEARNOM SONDOM na najsavremenijem aparatu Logiq S7 Expert u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ!

Ultrazvuk štitne žlezde je pouzdana i bezbolna dijagnostička metoda, a u slučaju potrebe pregled se može ponavljati bez ikakvog rizika od oštećenja tkiva i ne zahteva posebnu pripremu pacijenta. Ultrazvukom se dijagnostikuju sve promene u veličini, strukturi (građi) i prokrvljenosti štitne žlezde. Ukoliko se otkriju neke promene na štitnoj žlezdi, pacijent se upućuje na pregled kod endokrinologa koji procenjuje potrebu dalje dijagnostike (laboratorijske analize, scintigrafija...).

Ultrazvuk mekih tkiva vrata obuhvata i pregled paraštitastih žlezda (što je posebno korisno kod pacijenata sa kamenom u bubregu, kod pacijenata na hemodijalizi), submandibularnih i parotidnih pljuvačnih žlezda, prisustvo limfnih čvorova, tumora različitog porekla... Neizostavan deo ultrazvučnog pregleda vrata je i pregled krvnih sudova vrata, njihova morfologija, prisustvo plakova, stenoza...

Posebno naglašavamo značaj pregleda  matričnom sondom. Radi se o posebno tehnološki usavršenoj sondi kojom pregledamo dojke, štitastu  žlezdu, mišićno-koštano-zglobne i druge mekotkivne strukture i pokazujemo do najsitnijih detalja građu tih struktura. Koliko je ova sonda usavršena u odnosu na klasične sonde, pa čak i izuzetno dobre sonde koje se koriste u našim ustanovama pa i u drugim bolničkim sistemima, u drugim zemljama, pokazuje činjenica da ova sonda ima četiri puta više kristala koji su značajni za vizualizaciju ili prikaz promene u strukturama, te dobijamo izuzetno oštru, izuzetno rezolutivnu sliku a time i značajno više informacija.

Ordinacija Hrast Dr Popović je ostvarenje želje jednog doktora da on i njegove kolege uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Kolor dopler, ultrazvuk štitne žlezde i ultrazvuk mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde - matričnom i linearnom
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Zakazivanje je obavezno na brojeve telefona: 011 2422 340 i 062 9494 009
 • Radno vreme: ponedeljak- subota 08-21h
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati iskorišćenim
 • Kupon možete iskoristiti do: 30.11.2018. godine

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ

1.250 din za kolor dopler, ultrazvuk štitne žlezde i ultrazvuk mekih tkiva vrata (pljuvačne i limfne žlezde) sa dve sonde na najsavremenijem aparatu!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2500 din.
Popust
50%
Kupljeno
14 kupona
Podeli sa prijateljima!