Grupko.rs

1.250 din umesto 5.000 din za 5 terapeutskih masaža leđa u trajanju od 30 min + ultrazvučna aplikacija Nimulid kreme protiv bolova!

Kategorije > Masaže
1.250 din umesto 5.000 din za 5 terapeutskih masaža leđa u trajanju od 30 min + ultrazvučna aplikacija Nimulid kreme protiv bolova!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Masaža je vašna stvar u kulturi zdravog života, a pored toga što prija umornom telu izuzetno je zdrava. Najefikasnija je kao preventivna mera u održavanju zdravlja i vitalnosti, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa i nesanice, neguje kožu i čini je mlađom mekšom, sjajnijom. Znamo da ste svesni i sami koliko je masaža potrebna i korisna, zato ugrabite ovu ponudu koju vam je Grupko ponudio i za samo 1.250 dinara uživajte u paketu pod PET terapeutskih masaža leđa u trajanju od pola sata + ultrazvučna aplikacija Numulid kreme protiv bolova. Popustite se i uživajte!

Masaža je lekoviti dodir ruku i tela odnosno, razmena energije između terapeuta i osobe na tretmanu. Dobro izvedena masaža dopire duboko do mišića i kostiju. Pravilno odrađena masaža stvara osećaj opuštenosti, radosti. Prilikom masaže vrši se nadražaj receptora na koži i potkožnom tkivu, tretiranog dela, te se tako utiče na ceo organizam, bolju prokrvljenost, lučenje određenih supstanci i pospešuje eliminacija štetnih materija iz organizma.

Terapeutska masaža je metoda spojanja dugih kružnih pokreta, stiskanja koji  ublažavaju ili oslobađaju naše telo do bola. Ovom vrstom masaže se pospešuje mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata. Vrlo delotvorna kod razbijanja čvorića odnosno, naslaga mlečne kiseline, otklanja se stres, odnosno opuštanje celog tela.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: 5 terapeutskih masaža leđa u trajanju od 30 min. + ultrazvučna aplikacija Nimulid kreme protiv bolova
 • Jedan kupon je za jednu osobu i paket od 5 masaža
 • Ponuda je za oba pola
 • Možete kupit više kupona
 • Obavezno je  zakazati termin odlaska, minimum 3 dana ranije
 • Telefon za sva dodatna pitanja i zakazivanje: 011 386 15 99 ili 063 774 60 73
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme ,neophodno je da, blagovremeno, minimum 1 dan ranije, otkažete jer će se u surpotnom kupon tretirati da je iskorišćen
 • Radno vreme: pon-pet 10-20h  i sub 10-18h
 • Kupon možete iskoristiti do: 01.07.2015.godine

Salon Šeri Hair Stil

 • Novopazarska 19, Beograd
 • 011/3861-599 063/ 7746-073
1.250 din umesto 5.000 din za 5 terapeutskih masaža leđa u trajanju od 30 min + ultrazvučna aplikacija Nimulid kreme protiv bolova!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
5000 din.
Popust
75%
Kupljeno
28 kupona
Podeli sa prijateljima!