Grupko.rs - grupna kupovina, grupni popusti do 90%, najbolje dnevne ponude u gradu

1.250 din umesto 2.500 din za izradu fotografije po izboru na slikarskom platnu - Canvas sa blind ramom dimenzije 60 x 40 cm!

1.250 din
Vrednost:
2.500 din
Popust:
50%
Ušteda:
1.250 din
Pokloni prijatelju Pokloni prijatelju
Poklonite dragoj osobi
Uspešna ponuda Poručeno: 52
Sledeći put budite brži!
Facebook Twitter E-mail
1.250 din umesto 2.500 din za izradu fotografije po izboru na slikarskom platnu - Canvas sa blind ramom dimenzije 60 x 40 cm! 1.250 din umesto 2.500 din za izradu fotografije po izboru na slikarskom platnu - Canvas sa blind ramom dimenzije 60 x 40 cm! 1.250 din umesto 2.500 din za izradu fotografije po izboru na slikarskom platnu - Canvas sa blind ramom dimenzije 60 x 40 cm! 1.250 din umesto 2.500 din za izradu fotografije po izboru na slikarskom platnu - Canvas sa blind ramom dimenzije 60 x 40 cm! 1.250 din umesto 2.500 din za izradu fotografije po izboru na slikarskom platnu - Canvas sa blind ramom dimenzije 60 x 40 cm!
Napomene
  • Ponuda obuhvata izradu fotografije po izboru na slikarskom platnu sa blind ramom
  • Dimenzija: 60x40 cm
  • Željenu fotografiju, poruku ili posvetu možete posalti na mail office@mojfotoalbum.rs tek po dobijanju kupona
  • Možete kupiti više kupona
  • Možete se odlučiti da sliku preuzmete lično ili da se ista pošalje na kućnu adresu Post Express službom uz prethodan telefonski kontakt sa radnjom na telefon 011/744-3308 ili 011/7838-055
  • Radno vreme štamparije: pon-pet 9-16h
  • Ponudu možete iskoristiti od 20.07. do 20.08.2012. godine
Firma

Studio Moj foto album

Adresa:
Đorđa Kratovca 17, Voždovac, Beograd

Telefon:
011/ 744-3308

http://www.mojfotoalbum.rs/

Komentari
Više o ponudi

Želite obradovati Vašu dragu osobu, drugaricu, poznanika, sestru originalnim poklonom? Zašto ne biste iskoristili trenutni HIT izrade fotografije na slikarskom platnu – Canvasu, dimenzije 60x40cm sa uključenim blind ramom? Neka Vaš poklon bude originalan a osoba kojoj poklonite biće, sigurni smo, vrlo srećna. Obradujte sebe ali i vaše prijatelje, originalnim poklonom po ceni od svega 1.250 dinara!

Do sada su slike na platnu izrađivali slikari i mogli su ih imati oni sa dubljim džepom. Razvojem tehnologije štampača, kao i hemijske tehnologije, boja i tonera sada su grafički prikazi na platnu mnogo više dostupniji širokom krugu ljubitelja umetnosti.

Sigurno se pitate, zbog čega je izrada fotografija na slikarskom platnu toliko aktuelna i često korišćenja u današnje vreme a ljudi su, naprosto, opčinjeni tim vidom izrade fotografija. Velikim delom odgovor je u specifičnoj teksturi samog platna, koja prija ljudskom oku. Drugi razlog je refleksija svetlosti od platna je drugačija i prirodnija od refleksije svetlosti ravne površine – foto papira.

Digitalna štampa na slikarskom platnu je nova tehnologija štampanja digitalnih fotografija. Kvalitetna digitalna štampa na slikarskom platnu će brzo  i vrlo  upečatljivo pretvoriti vaše fotografije ili reprodukcije poznatih slikarskih autora u istinsku umetnost. Grafika tehnikom digitalne ploter štampe  na slikarskom platnu se reprodukuje sa postojećih umetničkih dela, ili bilo kog digitalnog fajla a predstavlja idealan način da se omiljena fotografija pretvori u komad atraktivne umetnosti.  Ova tehnika digitalne štampe će vam pomoći da oplemenite vaš ili nečiji  poslovni ili stambeni prostor omiljenim reprodukcijama ili vašim porodičnim fotografijama koje će biti prenesene na slikarsko platno.

Pojava novih tehnologija je donela revoluciju u oblast digitalne štampe. Foto radnja Moj foto album je pravi primer u praćenju svetskih trendova kod nas. Obogaćujući svoj asortiman novim i atraktivnim uslugama nude vam mogućnost da donesite fotografiju ili reprodukciju vaše omiljene slike a za uzvrat dobijete vrhunsku štampu na slikarskom platnu.

Popusti se i uživaj!

BEOGRAD (130)

Newsletter - Grupna kupovina Srbija

Za poslovne partnere

Kako platiti - Načini plaćanja

Grupko obaćava