Grupko.rs

1.200 din za izradu kompozitne fasete u stomatološkoj ordinaciji Duo Estetica! Za savršen izgled vaših zuba!

Kategorije > Zdravlje
1.200 din za izradu kompozitne fasete u stomatološkoj ordinaciji Duo Estetica! Za savršen izgled vaših zuba!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Kada gledate holivudske zvezde, pažnju će vam  najčešće privući savršen osmeh. Vrlo lako mozete i vi imati ovakav osmeh, jer je tu  često reč o jednoj efektnoj, a jednostavnoj stomatoloskoj intervenciji, koju su vam stomatološka ordinacija Dua Estetica i Grupko pripremili za 1.200 dinara!

U jednoj poseti stomatologu možete rešiti problem koji vas je mučio u ogledalu godinama. U koliko su vam zubi razmaknuti, okrnjeni, imaju žutu ili sivu boju ili vam se ne dopada njihov oblik, fasete su najbrže  rešenje za idealan osmeh, jer uz minimalne intervencije  na zubima omogućavaju velike promene.

Preporučuju se osobama koje žele da promene oblik, položaj, boju ili veličinu zuba kao i da zatvore razmak između zuba. Izradjuju se direktno u ustima pacijenta, potpuno  bezbolno i čitava procedura traje do 1 sat po faseti (zubu).

U Duo Estetici se bave oralnim zdravljem i oblikovanjem osmeha pacijenata, a upotrebom savremenih materijala, tehnike i opreme u svom radu neprekidno istražuju nove mogućnosti. Sa dugogodišnjim iskustvom rada u jednoj od najprestižnijih Beogradskih ordinacija, donose vrhunske stomatološke usluge po pristupačnim cenama. Veruju u snagu timskog rada i zbog toga sarađuju sa specijalistima iz oblasti oralne hirurgije, implantologije i ortodoncije.

Iskoristite ovu idealnu ponudu i priuštite sebi osmeh kakav ste oduvek želei i o kome ste maštali, jer vi to zaslužujete!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponudom se podrazumeva: Izrada kompozitne fasete (1 faseta-zub)
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Možete da kupite više kupona
  • Faseta se izradjuje na prednjoj površini zuba, prekriva celu prednju površinu
  • Kada dobijet ekupon, potrebno je da zakažete termin odlaska: 069 270 9930
  • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazan termin, neophodno je da, blagovremeno (minimum 1 ranije), otkažete jer će se, u suprotnom, kupon tretirati da je iskorišćen
  • Radno vreme: Pon-Pet 10-18h
  • Kupon možete iskoristiti do: 30.04.2018.godine

Stomatološka ordinacija Duo Estetica

1.200 din za izradu kompozitne fasete u stomatološkoj ordinaciji Duo Estetica! Za savršen izgled vaših zuba!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
6000 din.
Popust
80%
Kupljeno
43 kupona
Podeli sa prijateljima!