Grupko.rs

Jednodnevni izlet u Segedin!

Kategorije > Putovanja
1.199 umesto 3.400 din din za jednodnevni šoping izlet u Segedin sa posetom čuvenom Tržnom centru Arkada i HIPER marketima. Najjeftiniji šoping u regionu! Popust 68%!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Jednodnevni izlet u Segedin
 • Prevoz turističkim autobusom
 • Usluge turističkog vodiča
 • Polasci: 15.07, 05.08, 19.08, 02.09, 16.09.

Poreklo imena grada može se dvojako objasniti: sizget –ostrvo i mađarska reč za ugao jer se reka Tisa pod pravim uglom uliva u reku Mureš. Segedin se nalazi blizu južne granice republike Mađarske, na središtu ukrštanja važnih istorijskih puteva, poznat je po svom Univerzitetu koji je poznat širom sveta na polju bioloških istraživanja i zahvaljujući fondovima UNESCO-o izgrađen je Zavod za biološka istraživanja. Srbi se prvi put u Segedinu spominju u vreme otomanske vladavine a najviši uspon doživljavaju u prvoj polovini XVIII veka kada je izgrađena Srpska Pravoslavna crkva u najužem delu grada. Danas u Segedinu ima oko 360 Srba, što predstavlja veliku skupinu za srpsku manjinu u Mađarskoj. Segedin je poznat po velikoj osunčanosti u toku godine i orijentalnom začinu koji je ovde donet u XVI veku - paprici. Gradski specijaliteti su Sekelji gulaš i Pik salama. 

Plan putovanja:
 
Polazak iz Beograda u 05.30 sa parking ispred kod Sava Centra. Dnevna vožnja preko Novog Sada, Subotice  do graničnog prelaza Horgoš. Nastavk puta ka Segedinu.
Po dolasku, odlazak na razgledanje grada uz pratnju vodiča: Gradska kuća, Széchenyi trg (glavni trg ), Klauzál trg, Zavetna crkva sa gvozdenim “ Vratima života “, Srpska pravoslavna crkva ….Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru grada ...odlazak do T.C Arkad. Odlzak do  hiper marteka : Metro, Aushan.. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.
Cena aranzmana uključuje :

- prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
- razgledanje Segedina na srpskom jeziku
- tehnički pratilac / vodič na srpskom jeziku
- troskove organizacije i vođenje puta

Cena aranzmana ne uključuje :
 
- lične troškove putnika
- ostale troškove koji nisu navedeni u programu
- osiguranje 120,00 din.

Napomena: U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Napomene ponude
 • Ponuda podrazumeva: Prevoz turističkim autobusom (AC, dvd), razgledanje Segedina na srpskom jeziku, tehnički pratilac/vodič na srpskom jeziku, troškove organizacaije i vođenje puta
 • Ponuda ne obuhvata: fakultativni program, lične troškove putnika i obavezno putno zdrastveno osiguranje 120 din koje ćete platiti u Agenciji
 • Polasci iz Beograda su: 15.07, 05.08, 19.08, 02.09, 16.09.
 • Kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Pre rezervacije kupona neophodno je da kontaktirate TA Lavli Trevel radi rezervacije mesta na telefon: 011/3290-988 ili 062/85-86-221
 • Radno vreme agencije: pon-pet 9-19h, sub 9-14h
 • Kupone možete iskoristiti do 16.09.2018.

Turistička agencija Lavli Travel

1.199 umesto 3.400 din din za jednodnevni šoping izlet u Segedin sa posetom čuvenom Tržnom centru Arkada i HIPER marketima. Najjeftiniji šoping u regionu! Popust 68%!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
3400 din.
Popust
65%
Kupljeno
25 kupona
Podeli sa prijateljima!