Grupko.rs

1.190 din za UZ SRCA, ILI štitaste žlezde, ili abdomena, ili dojki, ili ginekološki, ili urološki, ili kolor dopler krvih sudova vrata u EUROMEDIKU- Slavija, Zemun, Novi Beograd i Banovo brdo!

Kategorije > Zdravlje
1.190 din za UZ SRCA, ILI štitaste žlezde, ili abdomena, ili dojki, ili ginekološki, ili urološki, ili kolor dopler krvih sudova vrata u EUROMEDIKU- Slavija, Zemun, Novi Beograd i Banovo brdo!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Detaljniji uvid u rad vaših unutrašnjih organa može se ustanoviti ultrazvučnim pregledom. To je metoda poptuno bezbolna a daje kompletniji uvidu u stanje unutrašnjih organa od takozvanog palpatornog pregleda. Zato vam danas predlažemo da iskoristite ovu Grupkovu ponudu kojojm ostvarujete pravo na jedan UZ pregled, po izboru u Poliklinici EUROMEDIK po ceni od 1.190 din!

Savremena tehnologija u oblasti medicine omogućava znatno bolji uvid i dijagnostiku u stanje ljudskog organizma. Nekada je UZ pregled bio prava retkost a sada je neizostavna metoda u rutinskoj proveri zdravstvenog stanja osobe. Metoda koja je potpuno konforna i bezbolna a mnogo toga može da pokaže i predupredi nastanak nekih većih oboljenj,a koji mogu kasnije prouzrokovati teža medicinska stanja.

Zato vam Grupko predlaže odlazak u Polikliniku EUROMEDIK na odabrani ultrazvučni pregled, po vašem izboru - štitaste žlezde,
- srca,
- dojke,
- abdomena,
- ginekološki 
ili urološki ultrazvuk.

UZ SRCA -  Pokazuje kakvo je stanje svih funkcija srčanog mišića (snaga, ishranjenost, veličina i prisustvo stranih masa u njemu). UZ srca je obavezna dijagnostička metoda kod osoba koji imaju bilo kakav dijagnsotifikovan probme kao što je šum na srcu, tahikardije, ugrađenih bajpasova, i sl.

UZ ŠTITASTE ŽLEZDE -  Većina bolesti štitaste žlezde su neprimetne. Osećaj prevelikog umora, bol u glavi, gubitak snage, ubrzan rad srca, često znojenje, iznenadan gubitak težine, povećanje težine, itd. Sva ova stanja se mogu prepisati i drugim medicinskim stanjima ali neretko razlog je disfunkcija rada štitaste i paratidoidnih žlezda.Jedini način dijagnostike problema štitaste žlezde jeste analiza krvi na određene hormone i UZ pregled.

UZ ABDOMENA – Najsigurniji način dijagnostifikovanje problema sa crevima, pankreasom, jetrom, žuči. Na UZ pregledu seprecizno vidi svaki poremećaj ovim organa i žlezda i jasno daju sliku problema.

UZ GINEKOLOŠKIH ORGANA – UZ sasvim jasno daje odgovore o problemima i stanju reproduktivnih organa kod žena. Jasna UZ prikaz može otkriti i neka medicinska stanja čije simptome niste mogli da otkrijete ali ste osetili blage do intezivne bolove. Jasno se daje slika jajnika, materice što je polazna tačka u daljem načinu medicinskog lečenja.

UZ DOJKE – IZUZETNO važan dijagnostički pregled i prateći pregled nakon odrađenog ginekološkog pregleda. UZ pregled može otkriti i male (podmukle) promene u tkivu dojke koji mogu signalizirati postojanje nekog problema a zna se da je najopasniji problem u današnjem vremenu rak dojke. UZ pregledom a kasnije i mamografski pregled su neizostavni pregledi u zdravlju svake žene a znamo da porast raka dojki je u stalnom rastu kod ženske populacije us vetu pa i kod nas. Nemojte se plašiti pregleda, jer je pregled potpuno bezbolan a samo zamislite da postoji mogućnost da se u ranoj otkrivenoj fazi rak može i izlečiti. Predlaže se kao priamrno dijagnostičko sredstvo kod žena koji imaju gentsku ili stečenu sklonost ka raku, sklonosti ka čestim problemima sa jajnicima(ciste, upale).

Pregledi se održavaju u Poliklinici "Euromedik" koji se nalaze na nekoliko lokacija: Banovo brdo, Slavija, Novi Beograd i Zemun.

Neinvazivna metoda pregleda stanja organa može vam spasiti život!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponudom se podrazumeva: Jedan UZ pregled, po izboru
 • U ponudi su sledeći UZ pregledi: Štitaste žlezde, srca, dojke, abdomena, kolor dopler krvih sudova vrata ginekološki i urološki
 • Jedan kupon je za jednu osobu i jedan odabrani UZ pregled
 • Možete kupiti više kupona
 • Kada dobijete kupon potebno je da zakažete termin pregleda
 • Obavezno ponesite odštampan kupon i ličnu kartu
 • Lokacije poliklinike gde se rade pregledi: DZ Euromedik Gandijeva 122g: 011 22 76 324, 011 22 76 342Poliklinika Euromedik - Alekse Nenadovića 7:  011 244 80 08;  Poliklinika Euromedik II - Kosovska 6, Zemun:  069 24 80 518 i  Euromedik - Zrmanjska 8a, 062 800 38 66
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
 • Kupon možete iskoristiti do: 27.06.2015.godine

Poliklinika Euromedik

 • Alekse Nenadovića 7, Slavija, Beograd
 • 011/244-4111 011/344-1517
 • www.euromedic.rs
1.190 din za UZ SRCA, ILI štitaste žlezde, ili abdomena, ili dojki, ili ginekološki, ili urološki, ili kolor dopler krvih sudova vrata u EUROMEDIKU- Slavija, Zemun, Novi Beograd i Banovo brdo!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2500 din.
Popust
52%
Kupljeno
91 kupona
Podeli sa prijateljima!