Grupko.rs

1.090 din za nadogranju svilenih trepavica metodom 1 na 1 sa efektom ruskog volumena u LUX studiju COSMO na Konjarniku!

Kategorije > Lepota & Spa
1.090 din za nadogranju svilenih trepavica metodom 1 na 1 sa efektom ruskog volumena u LUX studiju COSMO na Konjarniku!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi

Dobro je poznato da dugačke i guste trepavice daju na veličini samog oka, ističu je i pogled izgleda prodorniji. Postoje razni načini da vaše trepavice učinite većim ali ako nemate duge i guste trepavice onda je trud uzalud. Za sve one koji bi da povećaju volumen trepavica i naglase svoje prelepe oči ponuda LUX make-up studia Cosmo je upravo ono što vama treba – nadogradnja svilenih trepavica metodom 1 na 1 sa efektom ruskog volumena po ceni od SAMO 1.090 dinara!

Nemojte više trošiti novce na preskupe maskare koje u promo reklamama prave ’čudotvorne trepavice’ jer to nije istina. Samo guste i duge trepavice mogu imati efekat iz reklama uz bilo koju maskaru.

Nadogradnjom trepavica, Vaše trepavice postaju prirodno guste i zavodljive. Postupak predstavlja stavljanje svilene trepavice, na svaku pojedinačnu prirodnu trepavicu, uz pomoć specijalne tehnike vodootpornog lepka. Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu. Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa Vašim prirodnim. Tretman je potpuno bezbolan i ne oštećuje Vaše prirodne trepavice, a traje između sat i dva, zavisno od broja trapavica koje se nadograđuju.  

Vaše nove svilene trepavice omogućiće Vam da plivate, trenirate, idete u saunu, a da pri tome i dalje imate glamurozan holivudski izgled, pa čak i ujutru čim ustanete!

Specifičnost ovog tretmana jeste potpuno prirodan izgled trepavica, tretman nadogradnje je potpuno bezbolan, jednostavan i brz!

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
  • Ponuda obuhvata:  Nadogradnja svilenih trepavica metodom 1 na 1
  • Jedan kupon je za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Potrebno je zakazivanje na tel:  063/1044151
  • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, obavezno otkažite minimum dan ranije, u suprotnom će se vaš kupon smatrati iskorišćenim
  • Radno vreme:  ponedeljak - subota 10:00 - 20:00
  • Rok iskoristivosti kupone je:  30.04.2018. godine

Studio Cosmo

  • Mihaila Todorovića 14a, Beograd
  • 063/1044151 011 347 6857
1.090 din za nadogranju svilenih trepavica metodom 1 na 1 sa efektom ruskog volumena u LUX studiju COSMO na Konjarniku!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2500 din.
Popust
56%
Kupljeno
21 kupona
Podeli sa prijateljima!