Grupko.rs

Dermoskopija mladeža celog tela!

Kategorije > Zdravlje
1.000 din za dermoskopiju mladeža celog tela u Polikliniki Đukić! Proverite mladeže na vreme!
Ponuda više nije dostupna, budite brži sledeći put.
Više o ponudi
 • Dermatoskopija mladeža celog tela
 • Jednostavna i bezbolna djagnostička procedura
 • Poliklinika Đukić
 • Neophodna je najava 

Retke su osobe koje nemaju više od 10 mladeža na licu i telu. S obzirom na to da su mladeži skloni malignim promenama potrebno ih je kontrolisati. Dermatolozi to mogu da učine za vas, a najsavremenija metoda je dermoskopija. Poliklinika Đukić je za vas pripremila potpuno bezbolan pregled mladeža na celom telu po izuzetnoj ceni u iznosu od 1.000 dinara!

Dermoskopija je jednostavna, neinvazivna i bezbolna dijagnostička procedura pomoću koje je moguće postaviti pouzdanu dijagnozu pigmentnih promena kože, a posebno je korisna radi uočavanje melanoma i drugih benignih pigmentnih promena. Klinička pouzdanost dijagnostikovanja melanoma „golim okom“ procenjena je na 65%, a dermoskopski pregled popravlja ovu pouzdanost za 5-30%. Postupak izvođenja dermoskopskog pregleda je potpuno jednostavan i traje nekoliko minuta a preporučuje se obavljanje pregleda bar jednom godišnje.

Dobro je poznato da je zdravlje najveće bogatstvo. Bez zdravlja nema života, ljubavi, zadovoljstva, uspeha, dece...Na žalost, često o tome razmišljamo tek kada je zdravlje ozbiljno narušeno. Poliklinika Đukić vas zato poziva da brigu o svom zdravlju prepustite najboljima.

Polikllinika Đukić je smeštena u najeletnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br l9.Na Svetosanskom Platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od l2O metara kvadratnih. Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika. Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije.Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi.Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta.Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi,Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu,Kolonoskopija sa polipektopmijom,rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta.Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene.Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije.Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.

Popusti se i uživaj!

Napomene ponude
 • Ponuda uključuje: Dermoskopiju - pregled mladeža na celom telu
 • Jedan kupon je za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Nakon dobijanja kupona neophodno je izvršiti zakazivanje tretmana na tel: 011/383-66-06, 011/383-66-07, 065/3441-475
 • Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
 • Radno vreme: pon-pet 09-19hsub 09-16h
 • Kupon možete iskoristiti do: 31.08.2018. godine

Poliklinika Đukić

1.000 din za dermoskopiju mladeža celog tela u Polikliniki Đukić! Proverite mladeže na vreme!
Ponuda više nije dostupna,
budite brži sledeći put.
Vrednost
2000 din.
Popust
50%
Kupljeno
22 kupona
Podeli sa prijateljima!