Grupko.rs

Grupko vam na najjednostavniji način obezbeđuje ponude sa popustima od čak 90% dok isprobavate zabavne aktivnosti u svom gradu. Naše dnevne ponude sadrže popuste za najbolje restorane, kafiće, spa i wellness centre, masaže, bioskope, krstarenja, fitness centre, putovanja, obrazovanje i još mnogo, mnogo toga.

Naš mladi ambiciozni tim svojim marljivim radom i voljom se trudi da pruži vrhunsku uslugu klijentima. Bez dobre usluge sav napor da pružimo kvalitet i profesionalizam našim klijentima bio bi uzaludan, zato je usluga naš prioritet.

Naša filozofija je vrlo jednostavna! Tretiramo naše korisnike i klijente onako kako bi smo mi želeli da budemo tretirani!

Prodajemo ono što bi smo želeli da kupimo! Dobra cena je samo pola dobre ponude. Ostatak čini dobar proizvod ili usluga. Između naših poslovnih partnera i dobrih ponuda trebate da se osećate sigurno- garancija vam je to što je ponuda objavljena na Grupku.

Grupko obećava! Ništa nam nije važnije nego zadovoljstvo naših kupaca. Ako ikada osetite da vas je Grupko izneverio kontaktirajte nas i učinićemo sve da vam to nadoknadimo. Jednostavno tako!